Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

Krievijas bagātākās sievietes vīrs apsūdzēts slepkavībā (3)

Foto: SIPA/Scanpix

Divi cilvēki tika nogalināti 18. septembra apšaudē biznesa centrā, kur atrodas tirdzniecības platformas "Wildberries" galvenais birojs. Vēl septiņi cilvēki tika ievainoti, tostarp policisti. Par notikušo arestēts un slepkavībā apsūdzēts Krievijas bagātākās sievietes Tatjanas Bakalčukas vīrs Vladislavs, vēsta CNN.

Abi notikušajā apšaudē vaino viens otru.

Kā sacīja Vladislavs, viņš bija ieradies uz iepriekš norunātu tikšanos, un pirmie šāvienus raidīja biroja darbinieki. Savukārt Tatjana teikusi, ka Vladislavs un viņa kolēģi esot mēģinājuši ieņemt biroju. Turklāt nekāda tikšanās neesot bijusi paredzēta.

Vladislava advokāti paziņoja, ka Vladislava arests un apsūdzība slepkavībā ir klienta tiesību "klajš un bezprecedenta pārkāpums".

Biznesa strīda centrā ir apvienošanās, kuras rezultātā tika izveidots jauns uzņēmums "RVB" ar Robertu Mirzojanu kā izpilddirektoru. Vladislavs tolaik apgalvoja, ka ar viņa sievu tiek "manipulēts", tomēr Tatjana noraidīja šo apgalvojumu. Turpretī Kremlis paziņoja, ka apvienošanās ir guvusi prezidenta Vladimira Putina atbalstu, bet viņš neiejauksies tās norisē.

Tatjana jau šā gada jūlijā bija iesniegusi laulības šķiršanas pieteikumu.

CNN vēsta, ka ceturtdien, 19.septembrī, agri no rīta "Telegram" publicētajā asarpilnā video ziņojumā Tatjana sacīja: "Vladislav, ko tu dari? Kā tu skatīsies acīs saviem vecākiem un mūsu bērniem? Kā tu vari novest situāciju līdz tādam absurdam?"

Tā ir atsauce uz 90. gadiem, kad Krievijā bija ierastas nāvējošas korporatīvās cīņas, jo pēc Padomju Savienības sabrukuma tika pārdalīti milzīgi īpašumi.

.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu