Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

Piektdienas horoskops: 20. septembris

Foto: Hanna Taniukevich/Shutterstock

Horoskops piektdienai, 20. septembrim.

AUNS

Ja darbā vai biznesā kaut kas nenotiek kā esi iecerējis, nekreņķējies. Atliec darāmo malā un atpūties. Nedrīkst skriet un strādāt līdz spēku izsīkumam.

VĒRSIS

Nezaudē savaldību, ja sāk risināties notikumi, kurus nevari ietekmēt. Nešķied enerģiju tukšgaitā un nemēģini pārliecināt skeptiķus. Vakarā jāizvēdina galva, darot to, kas relaksē.

DVĪŅI

Varbūt satiksi cilvēkus, kas gatavi tev palīdzēt profesionālajā izaugsmē. Tas labi... Tomēr rēķinies, ka viss notiks, tikai pateicoties paša spējām, zināšanām un pieredzei.

VĒZIS

Pozitīvs noskaņojums un veiksme visā, ko darīsi. Vakarā atklātas sarunas ar mīļoto – sapratīsieties teju vai no pus vārda vai vispār bez tiem. Abpusējs atbalsts un sirsnība.

LAUVA

Strādāt gribas... tieši – nemaz... Sirdī romantiskas noskaņas. Kādam var uzrasties slepenais pielūdzējs vai pielūdzēja. Vakarā izej sabiedrībā, iespējama interesanta iepazīšanās.

JAUNAVA

Radīsies domas par mācībām. Ir jāķeras klāt, jo prāts nobriedis uzņemt jaunas zināšanas. Vari arī ielūkoties ceļojumu piedāvājumā. Redzesloka paplašināšanas laiks.

SVARI

Sarunas ar vadību vai potenciālajiem sadarbības partneriem jārisina apdomīgi, bez steigas un liekām emocijām. Vakarā velti uzmanību mīļajiem radiņiem, kopā pavadīsiet jaukus brīžus.

SKORPIONS

Neliedz padomu, tas kādam var ļoti noderēt. Tajā pašā laikā ieklausies citu viedoklī un neuztiep savu kā vispareizāko. Jāprot sadarboties. Šodien strīdos patiesība nedzims.

STRĒLNIEKS

Optimisms un vēlreiz optimisms ir tavs dzīves moto. Kaut arī darba nedēļa tūdaļ galā, daudz kas ies viegli no rokas un tu daudz izdarīsi. Būsi citiem autoritāte un iedvesmas avots.

MEŽĀZIS

Piektdiena ir klāt... Tikai uz tevi tas neattiecas... Radīsies arvien jauni un jauni darbi. Bruņojies ar pacietību, dari, kas jādara, un neielaidies diskusijās, tas var novest pie strīdiem.

ŪDENSVĪRS

Papildini profesionālās iemaņas un meklē jaunus ceļus, prāts atvērts zināšanām un pieredzes uzkrāšanai. Ģimenes cilvēkiem rūpes par mīļajām atvasītēm.

ZIVIS

Ja ar smaidu un mīļā miera labad uzņemsies pārāk daudz, tad var gadīties, ka darbi sabremzējas, grūti tikt galā un līdz ar to arī reputācija mazliet cieš. Labāk visu samērīgi.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu