Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

Ietekmīgākais NBA apskatnieks pamet ESPN, atsakoties no 18 miljoniem eiro

Ietekmīgais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis atstājis raidorganizāciju ESPN un turpmāk būs Ņujorkas Sv.Bonaventuras universitātes vīriešu basketbola komandas ģenerālmenedžeris.

Kā sarunā ar ESPN atzina pats 55 gadus vecais Vodžnarovskis, tad viņš atstāj savu sapņu darbu, bet ir neticami pateicīgs par pavadīto laiku organizācijā un pieredzi, ko tā sniegusi.

Vodžnarovskis ir Sv.Bonaventuras universitātes absolvents, ESPN viņš strādāja kopš 2017.gada, kļūdams par ietekmīgāko NBA apskatnieku.

2022. gadā Vodžnarovskis parakstīja līgumu, kura kopējā vērtība bija 35 miljoni ASV dolāru (31 miljons eiro). Viņam vēl bija palikuši trīs gadi, par kuriem viņš kopā būtu nopelnījis apmēram 20 miljonus ASV dolāru (18 miljonus eiro).

"Tas ir milzīgs saviļņojums, ka varu atgriezties universitātē un sabiedrībā, ko mīlu, un palīdzēt mūsu studentiem, sportistiem, treneriem un iestādei," ESPN sacīja Vodžnarovskis. "Es ceru, ka spēšu būt noderīgs un sniegšu pienesumu mūsu basketbola programmai, un palīdzēšu pavērt durvis uz nākotni jaunajiem sportistiem gan kā profesionāļiem, gan kā personībām."

Pirms darba ESPN, Vodžnarovskis strādāja arī "Yahoo! Sports" un Ņūdžersijas laikrakstā "The Record".

Sv.Bonaventuras universitātes vīriešu basketbola komanda "Bonnies" spēlē Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) pirmās divīzijas "Atlantic 10" konferencē.

Aizvadītajā sezonā galvenā trenera Marka Šmita vadībā, kurš komandu vada jau 17 gadus, "Bonnies" neizdevās kvalificēties NCAA izslēgšanas spēlēm, konferencē paliekot septītajā vietā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu