Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

Ceturtdienas horoskops: 19. septembris

Foto: Gosteva Sveta /Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 19. septembrim.

AUNS

Tu esi stratēģis un proti organizēt darbus. Enerģiski risināsi jebkuru jautājumu, bet it īpaši tos, kas kādu laiku iekavējušies. Vakarā – gandarījums par paveikto.

VĒRSIS

Nemierīga diena un dīvainas sajūtas... Varbūt tepat līdzās risinās notikumi, par kuriem tev nav informācijas. Pajautā tieši gan kolēģim, gan biznesa partneriem: ''Vai ir kas tāds, ko man vajadzētu zināt?''

DVĪŅI

Būsi noskaņots doties uz priekšu un nodemonstrēt savu līdera talantu. Tomēr rūpīgi izvērtē, kur iesaisties, kas ir tavi sadarbības partneri, un cik ienesīgs būs iecerētais projekts.

VĒZIS

Ja dzīve piedāvā jaunas iespējas, tad daudz nedomā. Ja liekas, ka pietrūkst zināšanu – mācies! Tev gaiša galva, ātri visu aptversi. Profesionālā izaugsme uzlabos bankas konta stāvokli.

LAUVA

Par paveikto būs gandarījums gan morālā, gan materiālā izteiksmē. Un vēlāk īsziņa par bankas konta papildinājumu - kā medains balzams dvēselei.

JAUNAVA

Neļauj vaļu emocijām, lai arī kā gribētos ''izlādēties'' un pateikt visiem visu, ko domā. Nesavaldība var sabojāt attiecības ar kolēģiem, ģimenes locekļiem vai mīļoto cilvēku.

SVARI

Šajā darba dienā stundas trauksies uz priekšu gaismas ātrumā. Viens darbs paveikts un rindā jau nākamais. Vajag jaunas idejas un radošu pieeju.

SKORPIONS

Labs laiks peļņai. Nekautrējies runāt par samaksu, jo tu esi zinošs un atbildīgs cilvēks. Daudzi gribētu sadarboties, bet galavārds paliek tavā ziņā.

STRĒLNIEKS

Nāksies izkāpt no komforta zonas, tu tos spēsi. Varbūt pats pat brīnīsies: kā tik viegli izdodas pieņemt jaunus izaicinājumus. Vienīgi uzmanīgam jābūt, ja projekti saistās ar ārzemju tēmu.

MEŽĀZIS

Dzīve var piespēlēt jaunus darba vai biznesa variantus, tāpat arī var uzrasties seni sadarbības partneri ar interesantiem piedāvājumiem. Ir vērts padomāt par pārmaiņām profesionālajā jomā.

ŪDENSVĪRS

Vajadzētu pievērsties finanšu lietām un izvērtēt, kādas iespējas palielināt ienākumus. Prātā var ienākt kāda spontāna ideja, bet dažkārt tās jau ir tās vislabākās.

ZIVIS

Centies neļaut vaļu emocijām. Ar neapdomīgu rīcību vai asiem vārdiem neko nepanāksi – konflikti var uzņemt apgriezienus un tad jau labi nav nevienam.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu