Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Mans lēmums." Izjukušas Anitas Muižnieces un Krišjāņa Feldmana attiecības (4)

Bijusī izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā atklājusi savas privātā dzīves jaunumus. Muižniece izbeigusi attiecības ar savu bijušo kolēģi Krišjāni Feldmanu.

Runas par to, ka bijusī ministre, tagad privātās mākslu skolas "Kultūras Patnis" direktore Anita Muižniece sākusi romantiskas attiecības ar politisko domubiedru Krišjāni Feldmanu, Muižniece apstiprināja šā gada sākumā pēc tam, kad tīmeklī Feldmans bija publicējis abu kopbildi.

Jaunākajā intervijā izdevumam "Ieva" Muižniece neslēpj, ka nu šīm attiecībām pienācis gals. Abi neesot kopā jau kādu laiku.

"Pārtraukt attiecības bija mans lēmums," neslēpj Anita.

Viņa atklāj arī iemeslus: "Dzīvojot kopā, izrādījās, ka mums ir atšķirīgas vērtības, dzīves pieredze un arī dažādi uzskati par to, ko gaidām viens no otra.

Ir cilvēki, kas uzreiz satiek savu īsto un tiešām laimīgi ir kopā līdz mūža galam, bet nav jādzīvo kopā tikai tādēļ, lai formāli ievilktu ķeksīti – redziet, mums kāzu jubileja! Visās attiecībās ir kritumi un kāpumi, un problēmas jāmēģina risināt. Kamēr ir ticība un cerība, ka to var izdarīt, – darām! Ja attiecības izsmeltas un cilvēki vairs nespēj neko ne dot, ne ņemt, ir godīgi jāaprunājas, vai vērts tā turpināt. Mēs katrs zinām savas robežas un sarkanās līnijas. Sevi cienot, godīgi jāatzīstas, kuru peļķi esi gatava pārbrist, bet kurā tomēr - nē, vairs nekāpsi."

Anita no bijušā vīra Mareka Muižnieka izšķīrās 2022. gada septembrī – pirms Saeimas vēlēšanām, bet oficiāli pie notāra - 2023. gada janvārī.

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" īpašajā dzimšanas dienas numurā!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu