Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Brauca pretējā virzienā pa vienvirziena ielu – Āgenskalnā jaunietis ar nomas auto ietriecas tramvajā (1)

Foto: Kristofs Girgensons/Facebook/Ekrānuzņēmums no video

Naktī uz trešdienu Āgenskalnā notikusi smaga autoavārija, kurā iesaistīts tramvajs un "Bolt Drive" spēkrats, ziņo portāls TVNET.

Valsts policija (VP) portālam TVNET norāda, ka naktī uz trešdienu, 18. septembri, pulksten 00.44 likumsargi saņēma informāciju par Rīgā, Nometņu ielā, notikušu ceļu satiksmes negadījumu.

Foto: Kristofs Girgensons/Facebook

Kāds jaunietis, vadot nomas automašīnu "Toyota", sadūrās ar tramvaju "Škoda". Tā rezultātā tramvajs nobrauca no sliedēm.

Foto: Kristofs Girgensons/Facebook

Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas vadītājs un divi pasažieri. Cietušie ar traumām tika nogādāti ārstniecības iestādē.

Negadījuma aculiecinieks norāda, ka "Bolt Drive" automašīnā atradās trīs jaunieši. Viņš stāsta, ka šoferis neesot ievērojis atļauto braukšanas ātrumu, kā arī braucis pretējā virzienā pa vienvirziena ielu. Tāpat jaunietis neesot ievērojis arī aizlieguma signālu luksoforā.

Kā aģentūra LETA uzzināja pašvaldības SIA "Rīgas satiksme", negadījumā cietušais tramvajs uz kādu laiku tiks izņemts no ikdienas maršrutu apkalpošanas, jo tam nepieciešams remonts.

Avārijā esot cietusi tramvaja ritošā daļa, un nepieciešama tramvaja sekcijas nomaiņa.

Transportlīdzeklis bija apdrošināts.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu