Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Uzticība Elīnai ir nulle." Gluzunova ar mīļoto pārrunā, kā dzīvot tālāk pēc pēdējā laika nepatīkamajiem notikumiem (2)

Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Šova "Slavenības. Bez filtra" dalībniece Elīna Gluzunova (īstajā vārdā Elīna Lejniece) un viņas bērnu tēvs Artjoms pēc iznākšanas no apcietinājuma un Elīnas vasaras dēkas, par kuru Artjomam ir viedoklis, tomēr lēmuši attiecības atjaunot. Abi pie pusdienām pārrunā, kā dzīvot tālāk. 

Kā zināms, Artjoms pavisam nesen iznāca no cietuma. Elīna aizvadītajā vasarā sāka romantiskas attiecības ar skandalozo Niku Endziņu. Viņa par savu vasaras dēku pati izstāstīja Artjomam, vēloties, lai viņš to uzzina no viņas, jo noslēpt to tāpat nebūtu iespējams.

Lai gan abi lēmuši mēģināt attiecības atjaunot, Artjoms neizrāda pārāk lielu vēlmi pie tām strādāt.

"Es gribētu normāli, cilvēcīgi šo situāciju atrisināt, jo es saprotu, ka šādi dzīvot tālāk nav iespējams. Mums ir jāsaprot, ko ar to visu darīt," Elīna Artjomam izteica savas vēlmes. 

Gluzunova teic, ka dzīvot gaisotnē, kur nepārtraukti būs pārmetumi vienam pret otru, nav veselīgi. Sarunas laikā Elīna aicina Artjomu padomāt par bērniem, kam nebūtu jācieš vecāku nesaskaņu dēļ, tomēr Artjoma attieksme nevieš cerības uz kompromisu.

Artjoms atklāti pasaka, ka tas, kas noticis pēdējos mēnešos starp Elīnu un Endziņu, rada neuzticību viņai: "Uzticība salīdzināma skaitļu skalā ar nulli."

Gluzunova brīnās, kā aizvadītos 11 gadus abi ir spējuši nodzīvot kopā, ņemot vērā to, ka ir tik atšķirīgi: "Mums ir pilnīgi dažāda dzīves uztvere, dažādas vērtības, mēs runājam un domājam atšķirīgi un arī atšķirīgi risinām konfliktus."

Elīna domā, ka viņas un Artjoma attiecības var glābt tikai terapeits.

Jau vēstīts, ka vasaras dēka ar Endziņu joprojām līdzi nes negatīvas sekas. Elīna TVNET+ atklāja, ka notikušā dēļ ierosināta pagaidu aizsardzība pret vardarbību. Elīna iepazīstināja ar tiesas lēmumu un atklāja vēl kādu nepatīkamu momentu – Endziņš viņu publiski apsūdz narkotiku glabāšanā. Kas viņai par to sakāms, lasiet zemāk!

Vairāk skaties 1188.lv.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu