Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Jauns sākums manā dzīvē." Mārcis Judzis pievienojies rokgrupai Anglijā

Foto: murmanband/Instagram

Bundzinieks Mārcis Judzis, kurš līdz ar ģimenes skandālu pērnā gada izskaņā pameta dzimteni un Latvijas mūzikas telpu, nu atgriezies pie bungām, šonedēļ vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

Judzis atklāj, ka kļuvis par rokgrupas "Murman" bundzinieku. 

""Murman" ir jauns sākums manā dzīvē. Nu jau vairs ne Latvijā, bet gan Anglijā. Bāzējamies Londonā, grupas sastāvs mums ir raibs – bez manis, latvieša, ir solists brits, basu spēlē francūzis, bet ģitāru – itālis," teic Judzis.

Grupa vairākas dziesmas ierakstījusi pasaulslavenās grupas "The Cure" producenta studijā.

Šobrīd Judzis gatavojas koncertiem Anglijā un ir pārliecināts, ka viņa jaunais sastāvs kādreiz uzstāsies arī Latvijā.

Tiesa, viņš uzsver, ka "Dzelzs vilks" "vienmēr dzīvos manā sirdī, tāpat kā Juris, Kaspars, Kārlis un Armands". 

Atgādinām, ka pērn nogalē plašu ažiotāžu izraisīja Mārča Judža bērnu mātes Rūtas Judzes (tagad Gorkša) ieraksts sociālajos tīklos, pēc kura grupa "Dzelzs vilks" uz laiku pārtrauca sadarbību ar Judzi. Neilgi pēc tam pats Judzis paziņoja, ka uz visiem laikiem atvadās no grupas.

Judzi publiski aizstāvējusi viņa bijusī sieva Eva Judze, kā arī sabiedrībā zināmas personības, piemēram, Baiba Sipeniece-Gavare un Olga Rajecka.

Viesojoties Apollo.lv raidījumā "Sirdslietas", mūziķa Mārča Judža bijusī sieva, trīs bērnu mamma Rūta Gorkša dalījās gūtajās atziņās pēc šķiršanās, atklāja, kādas šobrīd ir attiecības ar bijušo vīru, kā arī pastāstīja, kādas pārmaiņas ienākušas viņas dzīvē.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 17. septembra numurā!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu