Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Trešdienas horoskops: 18. septembris

Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Horoskops trešdienai, 18. septembrim.

AUNS

Veiksme būs ar tevi, darbi ies no rokas, un tu nostiprināsi autoritāti. Taču nekad jau nav tā, ka viss ir absolūti ideāli. Grūti tos savus „radziņus” noslēpt, ja jācīnās par taisnu lietu.

VĒRSIS

Rīkojies mērķtiecīgi un nenodarbojies ar mazsvarīgo. Laba intuīcija attiecībā uz peļņu, taču esi apdomīgs ar ieguldījumiem un darīšanās ar bankām.

DVĪŅI

Pievērsies karjeras jautājumiem, jo ir ļoti piemērots laiks, lai darbā vai biznesā izvirzītos pirmajās rindās. Derētu padomāt arī par redzesloka paplašināšanu un mākslīgā intelekta kursiem.

VĒZIS

Pienākumu gūzma, tāpēc svarīga pašdisciplīna. Ja plānota sapulce vai lietišķa tikšanās, tad kārtīgi jāsagatavojas. No tā atkarīgs, kādu iespaidu atstāsi.

LAUVA

Sakāmvārds vēsta, ka lauvu aiz ūsām raustīt nevajag... Atgādini to kolēģiem, jo šodien garastāvoklis visai kareivīgs un eksplozīvs. Tevi provocēt nav vēlams, var „dabūt vēju”.

JAUNAVA

Ja kādos būtiskos jautājumos darbā viedokļi nesakritīs, tad ies „villa pa gaisu”. Nestrīdies un neapvainojies. Ir svarīgākas lietas, ko darīt.

SVARI

Profesionālajā jomā gaidāma veiksme, arī ar ienākumiem būsi apmierināts. Tikai nekārto naudas lietas ar draugiem. Lai šīs abas jomas, paliek nošķirtas.

SKORPIONS

Dažādas pārdomas par nākotnes plāniem, un vēlme kaut ko mainīt – doties augšup pa karjeras kāpnēm vai attīstīt privāto biznesu. Izdomā un darbojies!

STRĒLNIEKS

Nemierīga diena un dažādas pārmaiņas ierastajā ritmā. Izvairies no saskarsmes ar kašķīgiem ļautiņiem - ne vienmēr strīdos dzimst patiesība.

MEŽĀZIS

Grandiozas ieceres, taču jābūt apdomīgam. Visu rūpīgi izvērtē, lai vēlāk neatklājas, ka pamati par trausliem. It īpaši tas attiecas uz jauniem projektiem un karjeras izaicinājumiem.

ŪDENSVĪRS

Ir iespējas nostiprināt autoritāti, bet jāseko līdzi samaksai. Nekautrējies runāt par atalgojumu – tu zini savu vērtību. Nebūtu vēlams uzņemties kredītsaistības.

ZIVIS

Darbā vai biznesā neparedzētas situācijas, kas kaitina. Kaut ko ietekmēt diez vai būs iespējams, tāpēc labāk bruņojies ar pacietību. Nevajag iesaistīties strīdos.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu