Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Video ESPN sajauc pasaules boksa čempionu ar slaveno reperi Kendriku Lamāru

Terenss Krofords.
Terenss Krofords. Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās jauktās cīņas mākslas (MMA) pasākums "UFC 306" jeb "Noche UFC". Aizraujošu dueļu pārpildītajā naktī galveno uzmanību gan neizpelnījās notikums oktagonā.

Starp cīņām ESPN pārraidē tika parādīts pasaules boksa čempions pirmajā vidējā svarā (69,9 kilogrami) Terenss Krofords. Viņš gan tika nosaukts citā vārdā – par slaveno "Grammy" balvas ieguvēju Kendriku Lamāru. 

UFC prezidents Deina Vaits pēc pasākuma pasmējās par šo kļūdu pārraidē. Viņš gan sacīja, ka Krofords un Lamārs izskatās līdzīgi.

Pats bokseris atzina, ka viņš tajā saskatīja humoru. Pēc Kroforda domām, ESPN to izdarīja ar nodomu pa jokam, jo abus nevar sajaukt. Viņš nereti tiek vērtēts kā pasaules pats labākais bokseris. Krofords savā karjerā vēl nav zaudējis: uzvarējis 41 cīņā un izcīnījis pasaules čempiona titulu četrās dažādās svara kategorijās.  

"Noche UFC" cīņu pasākums tika veltīts Meksikas neatkarības dienai. Tādējādi deviņos no desmit dueļiem piedalījās cīkstonis no minētās valsts vai ar tās izcelsmi. Nakts galvenajā cīņā tikās Gruzijas cīkstonis Merabs Dvališvili, kurš iepriekš paudis savu mīlestību pret Meksikas valsti, un vieglākā svara (61 kg) čempions Šons Omailijs. 

Gruzīns atrada veidu kā pilnībā neitralizēt Omailiju, un izcīnīja pārliecinošu uzvaru pēc tiesnešu lēmuma. Merabs kļuvis par jauno vieglākā svara čempionu. Viņš nav zaudējis kopš 2018. gada, šajā laikā uzvarot 11 cīņās.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu