Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

Rudens Liepājas restorānu nedēļā piedalīsies 20 uzņēmumi

Restorāns. Ilustratīvs foto
Restorāns. Ilustratīvs foto Foto: LETA

Rudens sezonas Liepājas restorānu nedēļa norisināsies no 11.oktobra līdz 20. oktobrim, un tajā piedalīsies 20 dažādi Liepājas ēdināšanas uzņēmumi, informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja Zita Lazdāne.

Dalību Liepājas restorānu nedēļā apstiprinājuši 20 Liepājas restorāni un kafejnīcas - restorāni "Hoijeres krogs", "Chef Nauris Hauka", "Olive", "Oskars", "Maestro Design Hotel&Restaurant", "MO Liepāja", "Parka Paviljons", "Piano", "SIIL", "Spīķeris 53", "Teika", "Tik un Tā...", "Upe", "Pastnieka māja", restorāns/bārs "Kapteinis", Āzijas restorāns "Rīsi + nūdeles", zivju restorāns "Boroffish", kafejnīca "Sakta", beķereja "Roma", kā arī burgernīca "Pasta burgers".

Rudens Liepājas restorānu nedēļa turpinās jau sākto tradīciju, piedāvājot iespēju vietējiem iedzīvotājiem un pilsētas viesiem atklāt un no jauna iepazīt Liepājas ēdināšanas uzņēmumu daudzveidību. Restorānu nedēļas apmeklētājiem būs iespēja arī atklāt jaunas garšas un ēdienu variācijas, kas līdz šim nav bijušas ikdienas piedāvājumā.

Restorānu un kafejnīcu šefpavāri ir izstrādājuši īpašas ēdienkartes. Šādu piedāvājumu cenas būs līdz 35 eiro par vairāku kārtu maltīti.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu