Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

"Jā, apskaudiet mani." Bijusī "A-Europas" dejotāja Sola skarbi atbild nelabvēļiem, kuri kritizē viņas ķermeni (3)

Dziedātāja, digitālā satura veidotāja un latviešu deju mūzikas grupas "A-Europa" kādreizējā dejotāja Sola (Solvita Avakjana) vietnē "Instagram" veltījusi skarbu ierakstu saviem nelabvēļiem, kuri izteikuši negatīvus komentārus par viņas izskatu.

Sola "Instagram" publiskojusi video, parādot savas formas peldkostīmā, tam pievienojot arī skarbu tekstu: "Šis ieraksts ir veltīts tiem, kas man seko un anonīmi izsaka visādas blēņas par mani, ka es it kā esmu resna. Mans svars šobrīd ir 61,1 kg, kas ir par pieciem līdz sešiem kilogramiem mazāk nekā pirms dzemdībām.

Pirms dzemdībām mans svars svārstījās starp 67 un 68 kilogramiem. Kaut visi šādi izskatītos 45 gadu vecumā.

Jā, apskaudiet mani, un to vienmēr izdarīt ir vieglāk nekā sākt kaut ko darīt ar savu figūru. Vēlu visu to labāko tiem, kas mani novērtē, mīl un ciena!"

Sola ik pa laikam publisko foto no savas ikdienas, nekautrējoties izrādīt sava ķermeņa aprises. Arī gaidību laikā viņa publiskoja pikantas fotogrāfijas, izrādot savas formas un priecājoties par savu augumu. 

Jau vēstīts, ka Sola, kura ir arī grupas līdera Artūra Duboka bērna māte, šī gada sākumā pasaulē laida dēlu, ko nosaukusi par Ričardu.

Pirms dzemdībām viņa atklāja, ka gatavojas bērnu audzināt viena, atklājot, ka ar dēla bioloģisko tēvu ne kopā dzīvo, ne arī gatava precēties.

Kā zināms, Solai un "A-Europas" līderim Artūram Dubokam ir kopīga atvase - meita Mišela. Duboks un Avakjana izšķīrās 2010. gada nogalē - Sola devās uz Londonu piepildīt sapni par dziedātājas karjeru, bet Artūrs Latvijā viens pats audzināja abu kopīgo atvasi. Artūru un Solu vienoja romantiskas attiecības 10 gadus.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu