Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

Kristīne Jelinska atklāj, kas viņai lika iemīlēties miljonārā Oļegā Fiļā

Šovs "Slavenības. Bez filtra" viesojās pie uzņēmēja un miljonāra Oļega Fiļa un viņa mīļotās sievietes Kristīnes Jelinskas abu izlolotajā projektā Nurmuižas pilī. Jelinska atskatījās uz abu attiecību sākumu un atklāja, kas viņai licis ieskatīties miljonārā Fiļā.

Sarunas laikā Kristīne atklāj, ka Oļegu ievērojusi jau pirmajā reizē, kad satikusi viņu savā darba vietā – bankā, kurā Fiļs bija akcionārs. "Tajā laikā, kad ieraudzīju viņu pirmoreiz, viņš bija aizņemts. Bet nākamajā reizē mēs komunicējām jau tad, kad banku aizvēra. Tad mēs visi raudājām. Man nomira mamma, viņam – bankas krahs. Abi divi bijām nelaimīgi. Kad sākām tikties, pirmajā laikā negājām uz restorāniem, nebija nekādu ceļojumu. Tas bija tāds sēru posms, kurā drīzāk viens otru stutējām," atminas Kristīne.

Tāpat Jelinska atklāj, kas viņai licis ieskatīties Fiļā: "Protams, viņš ir simpātisks vīrietis, bet man izskats nav svarīgākais. Es skatos, ko vīrietis ir sasniedzis, kāds ir viņa intelekts, autoritāte. Visi mani vīrieši ir bijuši labākie kaut kādā jomā – sportā, uzņēmējdarbībā. Viņam dzīvē kaut kas ir jāsasniedz."

Atgādinām, ka Fiļs iepriekš bija precējies ar Santu Bernālu. Viņi sāka tikties 2015. gada pavasarī, kad viņa vēl bija izdevuma "Cosmopolitan" galvenā redaktore. Abi apprecējās 2016. gada 1. oktobrī.

Attiecības gan nebeidzās uz pozitīvas nots. Pēc šķiršanās sekoja tiesvedība, kas, kā noprotams, vēl nav beigusies. Iepriekš Fiļs arī izteicies, ka tas ir iemesls, kāpēc mīļoto Kristīni nav bildinājis. 

Fiļs un Jelinska – viņa bijusī darbiniece – iepazinās bankas kraha laikā 2018. gadā.

Vairāk skaties 1188.lv!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu