Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

Pirmdienas horoskops: 16. septembris

Foto: starlings_images/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 16. septembrim.

AUNS

Padomā par iesaistīšanos jaunos projektos. Kādas iespējas var pavērties pavisam negaidot. Pārsteiguma moments šajā sakarā būs, bet nevajag ilgi domāt.

VĒRSIS

Esi modrs! Šodien var nākties sastapties ar cilvēkiem, kas piedāvā jaunas iespējas, bet bez reāla seguma. Vārdos skaisti, bet realitātē – „čiks” vien. Nesaki „jā” pirms neesi visu izvērtējis.

DVĪŅI

Nepārslogo sevi ar profesionālajiem pienākumiem – palēnām, pamazām. Lai nedēļa sākas bez steigas un stresa. Ir tāds neliels pārdomu laiks, un sirds ilgojas pēc kādām pārmaiņām.

VĒZIS

Daudz enerģijas. Pievērsies darbiem, kas kādu laiku nav kustējuši uz priekšu, domā par jauniem projektiem vai darbības virzieniem. Vari apsvērt kādu sadarbību ar ārzemēm.

LAUVA

Orientējies uz jauniem un augstākiem panākumiem darbā vai biznesā. Ir iespējas realizēt to, par ko esi sapņojis, kā arī palielināt ienākumus.

JAUNAVA

Var uzrasties kādi sen zināmi cilvēki, ar ko kopā realizēt jaunus projektus. Tikai jāpievērš uzmanība juridiskiem momentiem. Vienošanās fiksē dokumentos un parādi tos kādam juristam.

SVARI

Nedēļa sākas nemierīgi, un garastāvoklis visai „ērcīgs”. Neļaujies pesimistiskām pārdomām, jo dzīve ir skaistāka, nekā tev patlaban varbūt liekas.

SKORPIONS

Nebīsties izkāpt ārpus ierastajiem rāmjiem, nākt klajā ar neparastām idejām. Arī lietišķiem jautājumiem iespējams pieiet radoši. Sekmēsies darījumu sarunas.

STRĒLNIEKS

Profesionālajā jomā iespējas parādīt savus talantus, gūt atzinību un tādējādi pavairot ienākumus. Labi orientēsies situācijās un cilvēkos, un ļoti var noderēt intuīcija.

MEŽĀZIS

Darbs prasīs daudz spēka, bet dos labus rezultātus. Ar mērķtiecību panāksi to, ko esi iecerējis. Koncentrējies uz peļņu – ja aktīvi rīkosies, radīsies iespējas noslēgt izdevīgus darījumus.

ŪDENSVĪRS

Veiksmīga diena - soli pa solim virzīsies kārotā mērķa virzienā. Tiesa, ātrs rezultāts diez vai būs, taču strādīgums un neatlaidība pēc kāda laika dos augļus.

ZIVIS

Vajadzētu padomāt par papildu ienākumu gūšanu vai jauna biznesa virziena attīstību. Plāni būs ambiciozi, bet piepildāmi. Vakarā vajag atpūsties un padomāt par svarīgo.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu