Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Serbu influenceris ielien lāča alā un apmāna sociālo tīklu lietotājus

Foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram".

Serbu video blogeris un influenceris Stefans Jankovičs radījis sašutumu vairāku sociālo tīklu lietotāju vidū, publicējot video no lāča alas, kurā atgriežas tās iemītnieks. Video autors ierakstā apgalvoja, ka viņam "nav kur bēgt". Tomēr papētot, kas "lācītim vēderā", patiesā situācija nerādās jaunieša dzīvībai bīstama.

Pirmajos video Stefans, šķiet, esam vien dažu centimetru attālumā no nāves, nonākot aci pret aci ar alas iemītnieku.

"Uz dzīvības robežas," komentārā pie video raksta serbs.

Ziņkārīgais dzīvnieks aposta satraukta paskata influenceri un viņa kameru.

Neilgi pēc tam Stefans publicēja video no koka vainaga, bet lejā pie stumbra nu jau redzami divi lāči. Pie video jaunietis raksta – "pirmā pietura pēc viņu mājas ir koka galotne". 

Šajā video ierakstā viņš arī atklāj, kā nokļuvis šajā situācijā.

Kāda serbu ziņu vietnē teikts, ka Stefans saviem sekotājiem sacījis: "Jūs neticēsit, kas ar mani notika. Es nolēmu pavadīt 24 stundas mežā, un man uzbrūk lācis... Viņš mani gaida kopā ar vēl vienu."

Dienu pēc tam, kad publicētie video strauji izplatījās sociālo tīklu vidē, Stefans publicējis video, kas atklāj pavisam citu ainu.

Jaunākajā video Stefans raksta: "Mēs kļuvām par labākajiem draugiem."

Ierakstā video blogeris lāčus baro un ar tiem spēlējās. Pēc apkārt esošas vides var noprast, ka lāči atrodas kādā zoodārzā vai dzīvnieku rezervātā.

Komentāros pie jaunākā video ieraksta arī influencera sekotāji spriež, ka gan jau drīz uzzinās patiesību par Stefana piedzīvojumiem ar lāčiem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu