Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Prāvs naudas sods, sabiedriskais darbs un publisks paziņojums. Izbeigta tiesa pret Džastinu Timberleiku

Timberleiks tiesā.
Timberleiks tiesā. Foto: EPA/Scanpix

Džastins Timberleiks tiesā panācis vienošanos un piekritis nosacījumiem, lai ASV izbeigtu viņa lietu par braukšanu reibumā.

Popzvaigzne, pret kuru sākotnēji tika izvirzīta apsūdzība par braukšanu reibuma stāvoklī, stājās tiesas priekšā Ņujorkas štatā, kur viņš atzina savu vainu. Braukšana reibuma stāvoklī nav krimināli sodāma.

Timberleikam ir piespriests samaksāt 500 ASV dolāru (450 eiro) naudas sodu ar 260 ASV dolāru (235 eio) piemaksu un pavadīt 25 stundas, veicot sabiedrisko darbu. Dziedātājam arī būs jāsniedz publisks paziņojums, aicinot ievērot sabiedrisko drošību, ārpus tiesas.

"Pat ja esat iedzēris vienu dzērienu, nesēdieties pie automašīnas stūres," sacīja dziedātājs.

"Es pieļāvu kļūdu, bet es ceru, ka ikviens, kas šobrīd skatās un klausās, var no tā mācīties. Es zinu, ka es noteikti esmu ko iemācījies."

Jau vēstīts, ka amerikāņu popzvaigzne Džastins Timberleiks 18. jūnijā rītā Ņujorkā tika aizturēts par braukšanu reibumā.

Timberleiks atradās Hemptonsā, kas ir slavenību iecienīts vasaras galamērķis Longailendā.

Timberleiks tika arestēts īsi pēc pusnakts. Policisti viņu apstādinājuši, jo viņš nebija ievērojis stop zīmi un nenoturējās ceļa labajā pusē, liecina oficiālā informācija.

Kad policisti viņu apturēja, Timberleika acis izskatījušās stiklainas un "no viņa elpas nākusi spēcīga alkohola dvinga".

Viņa runas spējas bijušas palēninātas, norādīja amatpersonas. Viņš arī atteicies no alkometra pārbaudes, liecina ieraksti.

"Es izdzēru vienu martini un sekoju saviem draugiem mājup," Timberleiks esot sacījis policistam, kurš viņu apturējis.

Viņa advokāts Edvards Bērks Juniors klāstīja, ka aizstāvēs savu klientu un pašlaik ir iesaistīts lietas procesā.

43 gadus vecais Timberleiks gatavojās sākt sava sestā albuma "Everything I Thought It Was" pasaules turneju.

Bijušais populārās puišu grupas NSYNC dalībnieks Timberleiks ir aktieris, dziesmu autors un viens no visu laiku visvairāk pārdotajiem mūzikas albumu īpašniekiem pasaulē.

Popzvaigzne jau iepriekš ir atklāti runājis par palīdzības meklēšanu pārmērīgas dzeršanas dēļ.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu