Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

FOTO Zināms, kurš dalībnieks pirmais pamet "Lauku sētu"

Zināms, kurš dalībnieks pirmais pamet "Lauku sētu". 2. sērija.
Zināms, kurš dalībnieks pirmais pamet "Lauku sētu". 2. sērija. Foto: Publicitātes/TV3

Piektdien vakarā kanāla TV6 šovā "Lauku sēta" aizritēja pirmā kārtīgā darbu nedēļa. Kā jau kārtīgā saimniecībā, neizbēgami ir kūts darbi, un šīs nedēļas lielais darbs – kūts tīrīšana, par kuru dalībniekiem bija iespēja nopelnīt 1500 eiro. Nedēļas izskaņā izbalsošanas šķūnī negaidīti par savu došanos prom paziņoja Māris, kurš bija saņēmis vislielāko balsu skaitu no dalībniekiem un atteicās cīnīties ar Kasparu par palikšanu šovā.

Par darbu vadītāju tika iecelta Sintija, kura labi spēja tikt galā ar darbu sadali. Kūts tīrīšana nav nedz vieglākais, nedz smaržīgākais darbiņš, tāpēc šis pa spēkam nebija visiem. Rendijs atzīst, ka šis darbs ir viņa lauciņš.

Kamēr citi dalībnieki nav iepriecināti, sajūtot kūts smaku, Rendijs pa kūti staigā basām kājām. Tomēr pilsētniecei Ivitai šis darbs sagādāja vislielākās grūtības un viņa kūti tīrīja, aizspiezdama degunu, bet drīz vien izplūda asarās, atzīstot, ka šādam darbam tomēr nav paredzēta.

Kūts platība ir liela, un nogurums manāms visos dalībniekos, saspringums un sagurums izraisīja arī nesaskaņas dalībnieku vidū. Mārim ar Guntu virtuvē gāja daudz mierīgāk, un izrādās, Gunta pat ir mainījusi savas domas par Māri, kuras pēc pirmā iespaida nav bijušas tās labākās.

Pusdienās dalībniekiem bija ekskluzīva iespēja nobaudīt delikatesi – buļļa pautus, kas pagatavoti pēc saimnieces iedotās receptes.

Par pusdienu piedāvājumu visi dalībnieki nav īpašā sajūsmā un buļļa pautus atsakās nobaudīt, bet, neskatoties uz to, slavē gan pavārus, gan viņu pagatavoto maltīti.

Spēle sāka uzņemt apgriezienus, jo izveidojās arī pirmās koalīcijas, bet vai “Lauku sētā” var kādam uzticēties? Vēl kāds negaidīts pārsteigums – turpmāk darbu vadītājiem būs jāsarindo dalībnieki secībā no čaklākā līdz slinkākajam. Sintiju kā darbu vadītāju šis fakts neiepriecina, bet viņa savu izvēli izdara, kā čaklāko minot sevi, bet sliņķi – Kasparu. Pēc kārtīga darba dalībnieki ļāvās pelnītai atpūtai – saimnieki sarūpēja iespēju izbaudīt pirts vakaru, atpūšoties un uzkrājot spēkus pirmajai izbalsošanai.

Izbalsošanas šķūnī pirmo čaklā titulu nopelnīja Mārtiņš, bet uz sliņķu soliņa tiek sēdināts Kaspars. Izbalsošanā atklājas, ka dalībnieki vēlas, lai mājās dodas Māris, kurš nedēļas garumā pats esot prasījis dalībniekiem par viņu balsot.

Vakara izskaņā viņš paziņoja, ka no cīņas ar Kasparu par palikšanu “Lauku sētā” atsakās un šovu pamet.

Skaties realitātes šovu "Lauku sētā" piektdienās pulksten 21.00 kanālā TV6 un "Go3" televīzijā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu