Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Brazīliešu izcelsmes influencere, kura apprecēja pati sevi, pieprasa šķiršanos (7)

Foto: suellencarey.uk/Instagram

Londonā dzīvojošā brazīliešu izcelsmes influencere un modele Sūlena Kerija pērn ieguva pasaules ievērību, nokļūstot ziņu virsrakstos ar to, ka pēc grūtībām ar iepazīšanos apprecējās pati ar sevi. Nu viņa atkal visus pārsteigusi, pieņemot lēmumu no sevis šķirties.

Netradicionālais pašlaulības akts (sologāmija – cilvēka laulība ar sevi) sākotnēji tika svinēts kā patmīlības un neatkarības apliecinājums. Pērn viņa pat sarīkoja greznu kāzu ceremoniju, ar ko dalījās savos soctīklos. 

Gadu pēc solo kāzām Sūlena jau atkal visus pārsteigusi, paziņojot, ka pieņēmusi lēmumu šķirties pati no sevis, iesniedzot šķiršanās pieteikumu.

Neskatoties uz centieniem panākt, lai laulība izdotos, tostarp apmeklējot pāru terapijas sesijas vienatnē, viņa galu galā secinājusi, ka savienība ar sevi šādā aspektā nav ilgtspējīga. Influencere atzinusi, ka, neskatoties uz sākotnējo apmierinātību ar lēmumu apprecēties ar sevi, viņa laulības laikā ar sevi bieži jutusies vientuļa, kas novedis pie lēmuma to izbeigt.

Nesenā intervijā brazīliešu izdevumam "Revista Acontece" influencere komentēja: "Ir ļoti svarīgi zināt, kad beigt ciklu. Pat apņemšanās pret sevi var radīt problēmas, piemēram, tikt galā ar cerībām, ka visu laiku būsiet sev ideāls. Es sapratu, ka veicu uz sevi lielu spiedienu, un tas reizēm mani nogurdināja. Es sapratu, ka pat laulībā ar sevi ir svarīgi pieņemt mūsu nepilnības."

Nu viņa atkal ir gatava jauniem iepazīšanās piedzīvojumiem. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu