Šodienas redaktors:
Dace Otomere

Piektdienas horoskops: 13. septembris

Foto: Groomee/Shutterstock

Horoskops piektdienai, 13. septembrim.

AUNS

Neapstājies pie sasniegtā. Čakliem ļaudīm tiks zelta dālderi jeb precīzāk – smuka summa bankas kontā. Vakarā labs laiks romantiskam randiņam.

VĒRSIS

No finanšu stabilitātes un prognozējamības lielā mērā atkarīgs iekšējais komforts. Pirms brīvdienām pārskati ienākumus un izdevumus, lai neiztērējas vairāk, nekā vari atļauties.

DVĪŅI

Profesionālajā jomā diezgan trauksmaini, toties vakarā mieru un piepildījumu radīsi, esot kopā ar mīļoto cilvēku. Ja esi sirdī brīvs, atver to siltām jūtām un romantikai.

VĒZIS

Tu esi cilvēks, kurš prot plānot un ģenerēt lieliskas idejas. Kāda no tām var atnest labu peļņu. Privātajā dzīvē šodien jāgādā par saticību. Vakarā sagādā mīļotajam cilvēkam jauku pārsteigumu.

LAUVA

Profesionālie pienākumi radīs spriedzi, bet šai dienai ir arī savi plusi. Ja daudz strādā, nekautrējies runāt par atalgojumu. Vakarā dodies pastaigā, izbrauc ar divriteni vai kā citādi izvēdini galvu.

JAUNAVA

Ātri atradīsi kopīgu valodu ar cilvēkiem un tas palīdzēs gan darba, gan sadzīves tēmu risināšanā. Vakarā mājās vēlams pievērsties pedagoģiskajiem jautājumiem.

SVARI

Esi apdomīgam naudas lietās. Nav vēlami nepārdomāti pirkumi un tēriņi par skaistiem niekiem. Var rasties iespējas pavairot ienākumus, taču pret jaunām iespējām jāizturas vērtējoši.

SKORPIONS

Kolēģi vai biznesa partneri uzklausīs tevi un atzīs ieteikumus par labiem esam. Tikai nemēģini pārāk uztiept savu viedokli, ja kāds tomēr domā citādāk. Svarīga tolerance.

STRĒLNIEKS

Panākumi darbā priecēs, taču privātajā dzīvē gan šis un tas risināms. Iedziļinies tajā, ko saka vai vēlas mīļotais cilvēks. Ja šobrīd esi viens, iespējams, jāmaina attieksme pret attiecību tēmu.

MEŽĀZIS

Diezgan daudz var nākties tērēt par sadzīviskām lietām un saimnieciskām vajadzībām. Rūpīgi pēti cenu piedāvājumus, bet lielākus pirkumus labāk atlikt. Arī brīvdienām daudz netērējies.

ŪDENSVĪRS

Darbā būs jāpapūlas, jo ne viss ies tik gludi kā gribētos. Tikšanās un pārrunas labi saplāno un sagatavojieties, bet, ja iespējams – pārcel uz nākamo nedēļu. Neko nenokavēsi.

ZIVIS

Profesionālās lietās jauni izaicinājumi, ģimene arī vēlas tavu uzmanību. Kaut kas no privātās dzīves mazliet jāupurē lietišķajai jomai, jo var rasties iespējas palielināt ienākumus.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu