Šodienas redaktors:
Dace Otomere

Usiks paskaidro, kāpēc Fjūrijs nevar vēlreiz izstāties no cīņas

Oleksandrs Usiks un Taisons Fjūrijs.
Oleksandrs Usiks un Taisons Fjūrijs. Foto: AFP/SCANPIX

Oleksandrs Usiks nedomā, ka Taisons Fjūrijs izstāsies no abu gaidāmās cīņas. Pēc viņa domām, britu bokserim ir daudz ko zaudēt.

2024. gada 21. decembrī Fjūrijs un Usiks otro reizi savā starpā sacentīsies par smagākā svara pasaules čempionu jostām. Maijā ukrainis uzvarēja pēc punktiem un kļuva par pirmo absolūto čempionu supersmagajā svarā kopš 1999. gada.

Abu pirmajai cīņai oriģināli vajadzēja norisināties 17. februārī. Tomēr Fjūrija savainojuma dēļ duelis tika pārcelts uz 18. maiju. Arī revanšs tika paziņots vēlākā datumā, nekā tas bija sākotnēji paredzēts (12. oktobrī).

Jautāts, vai Fjūrijs varētu vēlreiz pārcelt otrās cīņas datumu, sarunā ar "Ready to fight" Usiks atbildēja noraidoši: "Nekādā gadījumā, jo tagad mēs esam galvenā puse. Mums abiem ir līgums līdz 21. decembrim, un mums ir jāsaglabā šī cīņa līdz tam."

"Ja Fjūrijs izstāsies no dueļa 21. decembrī, viņš zaudēs naudu un dividendes. Viņš arī nebūs vīrietis, kura vārdam ir nozīme."

Kad pirmā dueļa datums tika pārcelts, cīņas organizators atklāja, ka nākamās izstāšanās gadījumā bokserim būs jāšķiras no 10 miljoniem ASV dolāru. Kas tāds gan nav publiski minēts par Usika un Fjūrija otro cīņu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu