Šodienas redaktors:
Dace Otomere

"Kā pilnīgi cits cilvēks!" Anna Sedokova piedzīvojusi iespaidīgas vizuālās pārvērtības

Foto: annasedokova/Instagram

Dziedātāja un basketbolista Jāņa Timmas sieva Anna Sedokova sociālajos tīklos pēdējā laikā vairākos ierakstos runā par šķiršanos. Viņa iepriekš arī dalījās pārdomās par to, ka sieviete pēc šķiršanās kļūst skaistāka. Nu viņa ļāvusies vizuālām pārvērtībām, kuras beidzot parādījusi saviem soctīklu sekotājiem un faniem.

Anna publiskojusi video rullīti, pilnā krāšņumā parādot savas pārvērtības.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Viņa arī raksta: "Visu mūžu esmu sapņojusi par karē griezumu un rudu matu krāsu, bet nekad neesmu uzdrošinājusies. Jocīgi, ka daudziem cilvēkiem esmu palikusi sirdī kā rudmate no grupas "Via Gra" laikiem, kaut gan nekad tāda neesmu bijusi. Ruda parādījos tikai vienā klipā," tā Anna.

Viņa jau iepriekšējā ierakstā bija likusi noprast, ka ļāvusies pārmaiņām, bet iznākumu parādīja tikai tagad.

Iepriekš viņa rakstīja: "Kas ir pirmā lieta, ko sieviete dara, kad viņa nolemj sākt jaunu dzīvi? Pareizi, maina matu krāsu. Par tādām pārmaiņām sapņoju jau sen, bet visu laiku nevarēju saņemties. Un tagad es saņēmos. Es jūtu neticamu saviļņojumu no tā, ka tagad mani vispār vairs neviens neatpazīst. Esmu kā pilnīgi jauns cilvēks."

Pats Timma nav komentējis runas par šķiršanos. Aplūkojot viņa soctīklus, bildes ar Annu nav dzēstas.

Atgādinām, ka Timma un Sedokova apprecējās 2020. gada septembrī. Šī ir Timmas otrā laulība. Viņš ar Sedokovu satuvinājās laikā, kamēr bija oficiāli precējies ar dēla mammu Sanu Timmu (tagad Ošu).

Šo gadu laikā ne reizi vien pāris licis noprast par problēmām attiecībās, bet vienmēr atraduši ceļu viens pie otra."

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu