Šodienas redaktors:
Dace Otomere

Kā Gluzunovas vasaras dēku ar Endziņu uzņēma viņas dzīvesbiedrs Artjoms? (8)

Foto: publicitātes

Sākoties pašmāju šova "Slavenības. Bez filtra" jaunajai rudens sezonai, aizvien "karsta" tēma mediju vidē ir šova dalībnieces Elīnas Gluzunovas (īstajā vārdā Elīna Lejniece) privātā dzīve. Lai gan Elīnai vasarā bija dēka ar skandalozo Niku Endziņu, viņa atkal ir kopā ar savu bērnu tēvu Artjomu, kurš pa to laiku bija apcietinājumā. Kā viņš uztvēra Elīnas vasaras romānu pēc tam, kad nonāca uz brīvām kājām, to viņa pastāstījusi izdevumam "Privātā Dzīve".

Elīna atzīst, ka šobrīd ar savu trīs bērnu tēvu Artjomu ir kopā. Uz jautājumu, kā viņš uztvēra Elīnas sānsoli, Gluzunova atbild: "Dienā, kad Artjoms iznāca no ieslodzījuma vietas, tas bija pirmais, ko viņam uzreiz pēc apskāviena pateicu.

Protams, bija šoks un pārmetumi. Taču es nebūtu nedz varējusi, nedz gribējusi to noslēpt." 

Jautāta, kāpēc pēc vīra apcietināšanas tik ātri ļāvusies cita vīrieša valdzinājumam, Elīna saka: "Es neuzskatu, ka tā bija dēka, kurā meklēju aizvietotāju līdz laikam, kad mans dzīvesbiedrs iznāks no cietuma.

Es vienkārši nezināju, vai viņš vispār no turienes iznāks, cik nopietna ir situācija. Nebiju iepazīstināta ar lietas apstākļiem. Tas, ko man teica advokāts un citi šajos notikumos iesaistītie, – Artjoms cietumā var pavadīt ļoti ilgus gadus.

Tāpēc uzskatīju, ka man ir jādzīvo tālāk. Un ne jau uzreiz nākamajā dienā un pat ne nedēļā es iepazinos ar citu cilvēku." 

Neskatoties uz nepatīkamo pieredzi ar Endziņu, viņa atkal ir gatava glābt ģimeni. Gluzunova atklāj, ka šovā tiks parādīta arī viņas un Artjoma nebūt ne vienkāršā ģimenes dzīve.

"Protams, šis notikums ir atstājis iespaidu uz mūsu attiecībām. Arī tagad, skrollējot feisbuku, kur nemitīgi lec ārā visas šīs ziņas, nākas piespiedu kārtā atgriezties pagātnē, nepatīkamajās emocijās, kas jau sen pārdzīvotas. Mums ar Artjomu jau vienmēr ir gājis kā pa kalniem. Taču esam nolēmuši doties pie attiecību terapeita un risināt šo sasāpējušo jautājumu. Tad arī skatīsimies, kas būs tālāk," apņēmības pilna ir Elīna.

Viņa arī sarunā ar TVNET+ iepriekš atklāti pateica galveno iemeslu, kāpēc pieņēma piedāvājumu savu privāto dzīvi rādīt visai Latvijai. 

Vasaras dēka joprojām līdzi nes negatīvas sekas. Elīna TVNET+ atklāja, ka notikušā dēļ ierosināta pagaidu aizsardzība pret vardarbību. Elīna iepazīstināja ar tiesas lēmumu un atklāja vēl kādu nepatīkamu momentu – Endziņš viņu publiski apsūdz narkotiku glabāšanā. Kas viņai par to sakāms, lasiet zemāk! 

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 10. septembra numurā!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu