Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Feders par 2 miljoniem eiro Rīgā plāno veidot jaunu ambulatoro veselības aprūpes centru

Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Kardiologs Roberts Feders Rīgā, biznesa centrā "Elemental", plāno veidot jaunu privāto ambulatoro centru, ieguldot tajā 2 miljonus eiro, informēja "Dr. Federa Vācijas-Latvijas kardioloģijas privātprakse".

Pēc Federa sniegtās informācijas, centrā plānots koncentrēties uz medicīnas pakalpojumu eksportu jeb medicīnas tūrismu.

Centrā iecerēts attīstīt sadarbību ar Vācijas speciālistiem. "Mūsu rīcībā ir gan jaunākās iekārtas, gan augsti kvalificēti speciālisti. Esam starp nedaudzajām privātpraksēm Latvijā, kas nevis ļauj saviem mediķiem aizbraukt no valsts, bet gan spēj piesaistīt vācu ārstus. Šobrīd viens vācu kolēģis aktīvi mācās latviešu valodu un, iespējams, pārcelsies arī uz dzīvi," klāstījis Feders.

Feders studējis Rīgas Stradiņa universitātē un izmantojis apmaiņas studiju iespēju Berlīnē. Pabeidzis studijas Rīgā, viņš rezidentūras gadus aizvadījis Šaritē klīnikā Berlīnē.

Savu kardioloģijas privātpraksi viņš izveidojis 2019.gadā. Kā liecina "firmas.lv" informācija, Federam kopš 2019.gada pieder SIA "Kardioloģijas privātprakse", kas 2023.gadā strādāja ar 464 168 eiro apgrozījumu un 145 321 eiro peļņu. Salīdzinoši 2022.gadā uzņēmuma apgrozījums bija ap 358 000 eiro, bet peļņa - ap 110 000 eiro.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu