Šodienas redaktors:
Dace Otomere

Noskaties treileri! Latvijā top kaisles pilna filma "Vulgar", kas solās nebūt vulgāra

Piektdien, 13. septembrī, iznācis Latvijā ražotās filmas "Vulgar" treileris. Kaisles pilnā filma "Vulgar" sola ne tikai aizkustināt un iedvesmot vietējos skatītājus, bet arī iekarot kino ekrānus pasaulē. Uz lielajiem ekrāniem tā nonāks jau šī gada 13. decembrī.

Filma būs gan latviešu, gan angļu valodā, tās režisors un scenārija autors ir Latvijā dzīvojošais venecuēlietis Santjago Rivero. Viens no Santjago galvenajiem mērķiem ir parādīt pasaulei latviešu skaistumu un pašiem latviešiem līdz galam neaptverto talantu.

Lai gan filmas nosaukums ir "Vulgar", režisors pievērsis īpašu uzmanību, lai filma savā izpildījumā nebūtu vulgāra. Filmas stāsts tiek atspoguļots ar drosmīgu, bet reizē elegantu erotikas pieskārienu, tā par filmu izsakās radošā komanda.

"Tai jābūt skaistai filmai, jo, ja mēs vēlamies radīt filmu, ko sauc "Vulgar", kurā tiek aplūkotas vairākas jūtīgas tēmas, tas jādara skaistā un ļoti mākslinieciskā veidā. Es neredzu jēgu būt vulgāram vulgaritātes dēļ," komentē filmas režisors Santjago Rivero.

Šobrīd publiski izziņoti tikai filmas galveno lomu atveidotāji. Tie ir: Katrīna Kreile (Latvija), Āris Matesovičs (Latvija), Gaile Butvilaite (Lietuva) un vairākkārt apbalvotais Latīņamerikas aktieris Gabriels Agüero (Venecuēla).

"Intrigas, smiekli, asaras un erotika – šī filma sniegs pilnīgu emociju paleti," tā radošā komanda.

Noskaties filmas treileri jau tagad!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu