Šodienas redaktors:
Dace Otomere

Nonāvētā hokejista Gudro sieva atklāj, ka ir stāvoklī ar pāra trešo bērnu

Gudro brāļu bēres.
Gudro brāļu bēres. Foto: AP/Scanpix

30. augustā viens no pasaules labākajiem hokejistiem Džonijs Gudro kopā ar savu brāli gāja bojā. Bēru laikā viņa sieva atklāja, ka ir stāvoklī ar pāra trešo bērnu. 

ASV hokejists Džonijs ar savu brāli Metjū bija devušies izbraucienā ar velosipēdiem, kad viņi patrāpījās dzērājšofera ceļā un tika notriekti, ziņoja štata policija. Pēc negadījuma Gudro nāvē vainojamais Šons Higinss palika notikuma vietā.

5. septembrī bija nolikta tiesas sēde, kurā bija paredzēts lemt par soda mēru. Tomēr Higinsa juristi lūdza pārcelt lietas izskatīšanu. Tiesas sēdes jaunais datums ir 13. septembris.

Pirmdien, 9. septembrī, norisinājās brāļu Gudro bēres. Ceremonijas laikā Džonija sieva Meredita pavēstīja, ka ir stāvoklī – devītajā grūtniecības nedēļā. Pāris apprecējās 2021. gadā un laida pasaulē divus bērnus – dzimuši 2022. un 2024. gadā.

"Mazāk nekā trīs gados mūsu laulībā mēs izveidojām piecu cilvēku ģimeni. Tas pat neizklausās iespējami, bet es uz to skatos kā lielāko svētību."

Meredita atzina, ka ģimenes veidošana Kolumbusā bija viņas dzīves labākie gadi.

Arī Metjū sieva Medlina ir stāvoklī. Viņa atklāja, ka jūtas kā murgā, no kura nevar pamosties.

"Es jūtos nejutīga, dusmīga, bēdīga, svētīta vienlaicīgi."

Kopš 2022. gada talantīgais Gudro spēlēja "Blue Jackets" vienībā, kuru pārstāv arī Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins. Abās sezonās Kolumbusā viņš bija komandas rezultatīvākais spēlētājs ar 74 un 60 gūtiem punktiem.

Savu spilgtāko sezonu Gudro aizvadīja 2021./22. gadā, kad viņš iemeta 40 vārtus un izdarīja 75 rezultatīvās piespēles Kalgari "Flames" komandā. Viņš bija otrais rezultatīvākais spēlētājs NHL regulārajā sezonā.

Kopā savā karjerā Gudro aizvadīja 763 spēles, guva 243 vārtus un izdarīja 500 rezultatīvas piespēles. Stenlija kausa izcīņā viņa kontā bija 43 mači un 33 rezultativitātes punkti (11+22).

Kreisās malas uzbrucējs septiņas reizes tika iekļauts visu zvaigžņu spēlē.

Savukārt Metjū Gudro līdz NHL aizsniegties neizdevās. Uzbrucējs trīs sezonu laikā aizvadīja 21 maču Amerikas Hokeja līgā (AHL), bet pēdējos gados nebija spēlējis profesionālo hokeju.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu