Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

Hārvijs Vainstīns aizvests uz slimnīcu – jāveic steidzama operācija (1)

Foto: AFP/SCANPIX

Bijušais Holivudas kino producents Hārvijs Vainstīns, kurš izcieš cietumsodu par seksuāliem uzbrukumiem, ir aizvests uz slimnīcu steidzamas sirds operācijas veikšanai, pirmdien paziņoja viņa advokāta pārstāvis.

72 gadus vecais Vainstīns tika aizvests uz slimnīcu no Rikersa salas cietuma Ņujorkā pēc tam, kad bija sajutis sāpes krūtīs, ziņoja ASV mediji.

Vainstīns izcieš cietumsodu par izvarošanu un seksuālu uzbrukumu Losandželosā saistībā ar incidentu 2013.gadā, kad viņš nelūgts ieradās kādas sievietes viesnīcas apartamentos Losandželosas kinofestivāla laikā. Viņam par to 2023.gada februārī tika piespriests 16 gadu cietumsods.

Vainstīns atradās apcietinājumā Rikersa salas cietuma kompleksā, gaidot lietas atkārtotu iztiesāšanu Manhetenā, jo Apelācijas tiesa Ņujorkā šogad atcēla spriedumu, ar kuru viņš 2020.gadā tika atzīts par vainīgu izvarošanā Ņujorkā.

Vainstīns jūlijā ārstējās slimnīcā pēc tam, kad viņam tika diagnosticēta pneimonija abās plaušās un Covid-19.

Lielbritānijas prokuratūra pagājušajā nedēļā paziņoja, ka izbeidz lietu pret Veinsteinu par nepiedienīgu seksuālu uzbrukumu Londonā 1996.gadā, jo "vairs nav reālistisku izredžu uz notiesāšanu".

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu