Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

Valaiņa padomniece būs kādreizējā "Saskaņas" konsultante

Ekonomikas ministrs Viktors Valainis piedalās Latvijā vēl nebijuša datu centra projekta atklāšanas pasākumā.
Ekonomikas ministrs Viktors Valainis piedalās Latvijā vēl nebijuša datu centra projekta atklāšanas pasākumā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Ekonomikas ministra Viktora Valaiņa (ZZS) padomniece komunikācijas jautājumos turpmāk būs kādreizējā "Forbes" Latvijas izdevumu redaktore un partijas "Saskaņa" Saeimas frakcijas konsultante Katrīna Iļjinska, apstiprināja Ekonomikas ministrijā.

Iļjinska tviterī raksta, ka pieņēmusi Valaiņa uzaicinājumu pievienoties viņa komandai un kļūt par viņa padomnieci komunikācijas jautājumos.

Sociālajā tīklā "LinkedIn" Iļjinska par sevi norādījusi, ka komunikācijas nozarē strādā kopš 2006.gada, kad viņa bija sabiedrisko attiecību speciāliste "Admirāļu klubā". Vēlāk Iļjinska strādāja par žurnālisti ziņu aģentūrā BNS, laikrakstā "Dienas Bizness" un žurnālā "Forbes Latvija". Pēc tam viņa kļuva par "Forbes" Latvijas izdevuma galvenā redaktora vietnieci un arī Baltijas redakcijas vadītāju, bet no 2014.līdz 2019.gadam strādāja ar partiju "Saskaņa", gādājot par tās publisko komunikāciju.

Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, 2019.gadā Iļjinska atgriezās "Forbes", kas togad atjaunoja žurnāla izdošanu Latvijā, sadarbojoties ar Iļjinskai piederošo SIA "Business magazine". Iļjinskas uzņēmums žurnālu izdeva piecus gadus, līdz, saskaņā ar viņas teikto, beidzās iegūtās franšīzes licences termiņš.

Šogad pavasarī, pārtraucot Latvijā izdot "Forbes", Iļjinskas uzņēmumam, saskaņā ar Valsts ieņēmumu dienesta datiem, bija izveidojies nodokļu parāds ap 65 600 eiro. Šī gada augustā uzņēmuma nodokļu parāds bija sarucis līdz aptuveni 61 800 eiro, liecina "Firmas.lv" dati.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu