Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

VIDEO Pensionāre vēlas piepildīt sapni un nopērk dārza māju Ropažu novadā, taču tiek apkrāpta (3)

Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Rīdziniece Anna jau ilgus gadus sapņo par dzīvi lauku īpašumā Nāgelmuižā, Ropažu novadā. Šovasar nolēmusi sapni īstenot, tāpēc sākusi meklēt dārza mājiņu, kurā varēs dzīvot arī ziemā. Ātri vien kāroto māju atradusi sociālo tīklu platformas "Facebook" sludinājumu sadaļā, tomēr māja jau ilgstoši nav piegādāta, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu". 

Anna mājiņu pirms diviem mēnešiem ātri iegādājusies no uzņēmuma "Didgeridoo". 18,2 kvadrātmetrus lielais īpašums izmaksājis 2800 eiro. Tirgotājs uz telefona zvaniem vairs neatbild. 

Jurists Armands Logins norāda, ka darījuma līgumā trūkst vairāku būtisku sadaļu. Patērētāju tiesību aizsardzības centrs ir saņēmis vienu sūdzību par uzņēmumu. Scenārijs līdzīgs – nauda par preci samaksāta, taču pirkums nav piegādāts.

"Didgeridoo" vadītājs Andis Retējums uzskata, ka pats esot apkrāpts. 

"Es uzticējos cilvēkam, kas mani izmantoja, atstājot atbildīgu par šo visu. Šīs epopejas rezultātā esmu nonācis ļoti neapskaužamā situācijā, kurā krāpnieks ir pazudis ar visu, atstājot cilvēkus bez pasūtītā. No manas puses tā bija izlīdzēšana paziņām ar rēķinu izrakstīšanu. Visi līdzekļi ir pārskaitīti arhitektam, kas bija fiktīvs saņēmējs," stāsta Retējums.

Anna saistībā ar iespējamu krāpšanu vērsīsies Valsts policijā.

Video: "Bez tabu" sižets

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu