Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Sākta biļešu tirdzniecība uz RFS spēlēm Eiropas līgā

FK RFS futbolisti.
FK RFS futbolisti. Foto: Sanita Ieva Sparāne / RFS

No šodienas uzsākusies biļešu tirdzniecība uz Latvijas čempionvienības futbolā mājas spēlēm šīs sezonas UEFA Eiropas līgas pamatturnīrā, informē komanda.

Šodien abonementus uz visām četrām mājas spēlēm var iegādāties ar īpašu RFS kluba ģimenes kodu, bet no rītdienas, 10.septembra abonementu uz visiem četriem mačiem varēs iegādāties jebkurš interesents.

Kā vēsta RFS, tad uz atsevišķām spēlēm biļetes līdzjutējiem būs pieejamas no 23.septembra.

Abonementu cenas uz visiem četriem mačiem ir no 120 eiro (4.kategorija) līdz 240 eiro (1.kategorija). Savukārt atsevišķu biļešu cenas uz vienu maču ir 30 eiro (4.kategorija), 40 eiro (3.kategorija), 50 eiro (2.kategorija) un 60 eiro (1.kategorija).

Bērniem līdz piecu gadu vecumam ieeja uz spēlēm pilngadīgas personas uzraudzībā (neaizņemot atsevišķu sēdvietu) būs bez maksas. Savukārt bērniem no sešu līdz 12 gadu vecumam un pensionāriem (uzrādot atsevišķu dokumentu) biļetēm tiks piemērota 30% atlaide.

UEFA Eiropas līgas mājas spēlēs RFS tiksies ar Turcijas čempioni Stambulas "Galatasaray" (3.oktobrī), Briseles "Anderlecht" no Beļģijas (7.novembrī), Grieķijas čempionvienību Saloniku PAOK (28.novembrī) un slaveno Amsterdamas "Ajax" (23.janvārī) no Nīderlandes.

Tāpat RFS aizvadīs četras spēles viesos, tiekoties ar Bukarestes FCSB no Rumānijas, Vācijas bundeslīgas klubu Frankfurtes "Eintracht", Telavivas "Maccabi" no Izraēlas un ukraiņu Kijivas "Dynamo".

RFS ir otrā Latvijas komanda aiz "Ventspils", kas iekļuvusi UEFA Eiropas līgas pamatturnīrā, vairs neeksistējošajam Kurzemes klubam to iespējot 2009./2010.gada sezonā. Pirms diviem gadiem RFS cīnījās pamatturnīrā UEFA Konferences līgā, kas ir Eiropā pēc spēka trešais klubu turnīrs.

Biļetes pieejamas www.fkrfs.lv/biletes un www.passportix.eu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu