Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

"US Open" izjauca Ostapenko trenera un pārinieces salaulāšanos

Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka.
Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka. Foto: EPA/Scanpix

Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka 6.septembrī Ņujorkā triumfēja ASV atklātā čempionāta dubultspēļu sacensībās. Kā atklāja ukrainiete, viņai nācās atcelt salaulāšanos "US Open" dēļ.

Latvijas un Ukrainas duets, kas turnīrā bija izsēts ar septīto numuru, finālspēlē ar 6-4, 6-3 pārspēja Francijas pārstāvi Kristinu Mladenoviču un ķīnieti Džanu Šuai.

Pēc spēles Kičenoka atklāja, ka viņai nācās atcelt salaulāšanos ar savu partneri Stasu Hmarski, kurš ir arī Ostapenko treneris.

"Mans puisis varēja būt mans vīrs, jo mums trešdien [28. augustā] bija paredzēts apprecēties," pēc triumfa "US Open" atklāja Kičenoka. "Mums bija sarunāts sareģistrēties, bet atcēlām, jo es iekļuvu pusfinālā."

Kā raksta CNN, Hmarskis un Kičenoka saderinājās pirms vairāk nekā gada. Viņi jau bija rezervējuši vietu laulību noslēgšanai Ņujorkā, kur norisinājās ASV atklātais čempionāts. Pāris gan nebija plānojis pamatīgas kāzas, bet tikai laulību reģistrāciju. Tagad Kičenoka plāno apprecēties ar Hmarski Lasvegasā vai kaut kur Eiropā.

ASV atklātā čempionāta dubultspēlēs viņa ar Ostapenko otro reizi karjerā sasniedza "Grand Slam" finālu. Šosezon Austrālijā duets cieta zaudējumu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu