Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Saka, ka sieviete pēc šķiršanās kļūst skaistāka." Anna Sedokova jau atkal liek noprast par laulības krahu (5)

Foto: annasedokova/Instagram

Dziedātāja un basketbolista Jāņa Timmas sieva Anna Sedokova sociālajos tīklos publiskojusi dziļdomīgu tekstu par šķiršanos, liekot kārtējo reizi domāt, ka abu laulībai pienācis gals. 

"Kas ir pirmā lieta, ko sieviete dara, kad viņa nolemj sākt jaunu dzīvi? Pareizi, maina matu krāsu. Par tādām pārmaiņām sapņoju jau sen, bet visu laiku es nevarēju saņemties. Un tagad es saņēmos. Es jūtu neticamu saviļņojumu no tā, ka tagad mani vispār vairs neviens neatpazīst. Esmu kā pilnīgi jauns cilvēks," pie vienas no jaunākajām bildēm, ko publiskojusi soctīklos, raksta Anna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Neskatoties uz to, ka Anna runā par šķiršanos, viņas vīrs Jānis Timma komentējis ierakstu, izvēloties zem foto atstāt tauriņu.

Šķiršanās tēmu viņa aizsāka pirms divām dienām. Publiskojot video krāšņā kleitā, viņa rakstīja: "Saka, ka sieviete pēc šķiršanās kļūst skaistāka. Nu, paskatīsimies... Es zinu, ka jūs manī redzat izmaiņas, gan ārējās, gan iekšējās. Jā, tādas ir.

Es jauki atgādinu, ka tā ir mana dzīve, mans ķermenis un mana darīšana. Un arī manas kļūdas, kuras jālabo tikai un vienīgi man. Dubļu nebūs. Tāpēc pat nemēģiniet tos izgāzt manā lapā. Mēs esam pieauguši cilvēki un pateicīgi viens otram par ceļu, ko pavadījām kopā. Tas bija grūts, bet ļoti interesants. Viss būs labi," tā Sedokova.

Ļaudis komentāros metās spekulēt, ka šīs ieraksts liekot domāt par viņas un Timmas laulības galu.

Pats Timma nav komentējis runas par šķiršanos. Aplūkojot viņa soctīklus, bildes ar Annu nav dzēstas.

Atgādinām, ka Timma un Sedokova apprecējās 2020. gada septembrī. Šī ir Timmas otrā laulība. Viņš ar Sedokovu satuvinājās laikā, kamēr bija oficiāli precējies ar dēla mammu Sanu Timmu (tagad Ošu).

Šo gadu laikā ne reizi vien pāris licis noprast par problēmām attiecībās, bet vienmēr atraduši ceļu viens pie otra. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu