Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

No pirmdienas būtiski palielinās ieejas biļešu cenas Brīvdabas muzejā (1)

Foto: Paula Čurkste/LETA

No šodienas stājas spēkā jaunais Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja maksas pakalpojumu cenrādis, kas paredz būtisku ieejas biļešu cenu palielinājumu.

Jaunais cenrādis paredz, ka pieaugušajiem viens muzeja apmeklējums vasarās maksās 8 eiro, pensionāriem - 6 eiro, skolēniem un personām ar invaliditāti - 4 eiro, savukārt ziemas sezonā biļešu cenas šīm iedzīvotāju grupām būs attiecīgi 6, 4 un 3 eiro.

Ģimenes biļetes cena būs 14 eiro vasarā un 10 eiro ziemā.

Iepriekš vasaras sezonā pieaugušajiem ieejas biļete muzejā maksāja 4 eiro, pensionāriem - 2,50 eiro, studentiem - 2 eiro, skolēniem un personām ar invaliditāti - 1,40 eiro, ģimenēm - 8,50 eiro, kā arī bija noteiktas dažādas citas ieejas maksas.

Par muzeja apmeklējumu nav jāmaksā personām līdz 18 gadu vecumam ar invaliditāti, personām ar I un II invaliditātes grupu un no vienas personas, kas pavada personu līdz 18 gadu vecumam ar invaliditāti vai personu ar I invaliditātes grupu, kā arī izglītības iestāžu izglītojamiem vai studējošajiem, kas apgūst vai studē vēsturi, arhitektūru, būvniecību, mākslu vai kultūras mantojumu, izglītības vai studiju procesa ietvaros.

Muzeja maksas pakalpojumu cenrādi šā gada vasarā apstiprināja valdība.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu