Šodienas redaktors:
Dace Otomere

VIDEO Bandu kari Līvānos. Kautiņos iesaistās arī bokseris Zutis (7)

Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: theshots.co/Shutterstock

Līvānos aizvadītajās brīvdienās piedzīvoti vairāki gadījumi, kad plašās kompānijās notikusi savstarpēja izrēķināšanās jeb bandu kari. Tajos tika iesaistīts arī bokseris Kristaps Zutis, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kikboksa kluba "Skits" treneris Josifs ar dēlu Otto bija devušies mājās no muzicēšanas, kad pie vietējā bāra "Boycott" sastapās ar jauniešu pulciņu. Josifs esot piegājis pie sava audzēkņa un pārmetis, ka, lai gan viņš kļuvis par seškārtēju Latvijas čempionu kikboksā, tomēr treneri nesveicina. Vārds pa vārda, sitiens - sākās kautiņš.

Uzzinot par vakara notikumiem pie bāra, savu treneri nākamajā dienā aizstāvēt ieradās Zutis. Viņš kopā ar jauniešiem esot vēlējies iesaistīties aizsāktā strīda atrisināšanā. Rezultātā otrās dienas kautiņā vienam no iesaistītajiem vīriešiem tika salauzta kāja. 

Bāra, pie kura notika pirmās dienas kautiņš, personāls atzīst, ka šādas saķeršanās alkohola reibumā nav retums. Ikdienā viņi esot atbildīgi par to, kas notiek iekštelpās, nevis ārā. Tomēr šoreiz nesaskaņu apmērs esot bijis gana liels, ka darbiniekiem nācās izsaukt policiju.

Pagaidām neviens no iesaistītajiem iesniegumu policijā nav rakstījis, tādēļ ir uzsākta vien resoriskā pārbaude.

Šobrīd pilsētā esot iestājies miers, taču nav zināms, kad situācija eskalēsies.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu