Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

"Lauku sēta" sākas ar kašķēšanos dalībnieku starpā

Piektdienas, 6. septembra, vakarā kanālā TV6 startēja gaidītākā pašmāju realitātes šova "Lauku sēta" jaunā sezona, kurā sacensību par galveno balvu – līdz 10 000 eiro – sāka 12 apņēmības pilni dalībnieki. Šogad šovs norisinās Vestienas pagastā, kārtīgā zemnieku saimniecībā "Druvas", kur darbu ir ļoti daudz, turklāt visi laikietilpīgi, tāpēc daudzas čaklas rokas noderēs. Tomēr jau pirmais darbs atnesīs pirmos kašķus jauno dalībnieku starpā.

Šosezon "Lauku sētā" piedalās 12 enerģiski, atraktīvi, spilgti un čakli cilvēki no visas Latvijas – hokejists un sporta skolotājs Everts, uzņēmīgā un viltīgā manikīra speciāliste Sintija, ekstravagantais drag queen Rendijs, ugunīgā un karstasinīgā Laura, dullais Kaspars, atsoņpadsmitgadīgā Alise, strādīgais zemessargs Aksels, kurš apsola pieskatīt dalībniekus un ieviest kārtību sētā, daiļā skaistumkopšanas speciāliste Ivita, celtnieks Mārtiņš, tautiskā Gunta, mutīgais metinātājs Māris un studente Sindija, kura prot visu, arī braukt ar traktoru.

Dalībnieki satikās īpašā atpūtas zonā un dalījās pirmajos iespaidos par spēli un viens par otru. Protams, īpaša uzmanība tika veltīta kolorītajam Rendijam, kurš uz saimniecību ieradies augstpapēžu kurpēs un īpašā sevis izkoptā stilā. Savs viedoklis par Rendiju ir visiem, īpaši pārējiem lauku sētas vīriešiem. Taču dalībnieki vēl nenojauš, ka dzēriens, ar kuru visi laipni cienājās, ir ar slepenu nodomu – pēc glāzēm piestiprinātā dekora krāsas viņi tika sadalīti divās komandās pirmā darba veikšanai.

Pirmais darbs – malkas saskaldīšana un sakraušana šķūnī – izrādās grūtāks nekā cerēts, visi atzīst, ka jau ir noguruši un sviedri līst aumaļām, taču šis ir tikai sākums, lielie darbi šajā saimniecībā vēl tikai priekšā.

Nesen satikušies, dalībnieki metas iekšā ne tikai darbos, bet arī strīdos. Pirmie konflikti un asāki vārdi izveidojas starp metinātāju Māri un šova spilgtāko dalībnieku Rendiju. Pārējie aizstāv kurš nu kuru, bet pirmie iespaidi vienam par otru noteikti ir izveidojušies spilgti. Arī pie pusdienu galda neiztikt bez konfliktiem – Māris jau paspējis nokaitināt visas "Lauku sētas" meitenes, un viņas ne vien metas aizstāvēt Rendiju, bet arī aizrāda Mārim par viņa uzvedību.

Lauku sētas dalībnieki pēc pirmā darba ir noguruši, bet jau gaida nākamos, lai godam varētu nopelnīt galveno balvu līdz pat 10 000 eiro. Skaties realitātes šovu "Lauku sētā" piektdienās pulksten 21 kanālā TV6 un "Go3" televīzijā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu