Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Svētdienas horoskops: 8. septembris

Foto: Sova-design/Shutterstock

Horoskops svētdienai, 8. septembrim.

AUNS

Sadzīviskos jautājumos turi grožus savās rokās. Sirdslietās romantika un saviļņojoši piedzīvojumi, velti laiku savai otrajai pusītei un padomā, kā iepriecināt mīļoto.

VĒRSIS

Iespējams, kādi nopietni un sarežģīti jautājumi risināmi attiecību tēmā. Neapspried neko ar cilvēkiem no malas, lai nav jāklausās nelietderīgi padomi. Pats tiksi skaidrībā.

DVĪŅI

Visas viedokļu atšķirības ar mīļoto izrunājamas mierīgā ceļā. Brīvajiem ļaudīm nevajadzētu mesties piedzīvojumos, lai vēlāk nav jānožēlo emociju iespaidā sastrādātais.

VĒZIS

Saimnieciska diena. Kaut arī gandrīz viss nopērkams veikalos, tev gluži labi patīk pašam eksperimentēt. Vari izmēģināt jaunas kompotu, konservu, ievārījumu receptes ziemas krājumiem.

LAUVA

Skaidrs, ka esi skaists, gudrs un talantīgs, taču vajadzētu ieklausīties arī otrās pusītes viedoklī. Nedrīkst „uzmest lūpu” par pamatotu kritiku un dzīves sīkumiem.

JAUNAVA

Ģimenes cilvēkiem īpašu uzmanību vajadzētu pievērst bērniem, viņu vēlmēm, domām un iecerēm. Brīvajiem ļaudīm negaidītas iepazīšanās iespējas.

SVARI

Svarīga attiecību tēma: kaislības virmos, un dzīve sitīs augstu vilni. Skaistos mirkļus baudot, nezaudē galvu, var gadīties arī kāds neliels vilšanās graudiņš.

SKORPIONS

Privātajā dzīvē pārdomu periods. Ja attiecībās kaut kas neapmierina, izrunājies ar mīļoto, bet, ja nav otrās pusītes, tad ir īstais laiks censties to atrast. Atver sirdi mīlestībai!

STRĒLNIEKS

Daudz flirta un koķetu sarunu. Kāds nejaušs acu skats vai šķelmīgs smaids var uzšķilt pēkšņas mīlestības dzirkstis. Ja esi ar kādu kopā, tad vēlēsies izjust stiprā pleca sajūtu līdzās.

MEŽĀZIS

Labs laiks ģimenes saišu stiprināšanai. Patīkama un noderīga domu apmaiņa, saviesīga pasēdēšana ar savējiem, un - lielisks enerģijas lādiņš jaunam darba cēlienam.

ŪDENSVĪRS

Nevajag nekur traukties un neko risināt. Ļaujies slinkošanai pēc pilnas programmas. Atrodi iespējas pabūt vienatnē, mierīgi atpūsties un vienkārši nedarīt neko.

ZIVIS

Kaislības var saviļņoties, pakrūtē taureņi izdejot savu ņirbošo deju un pārņemt sajūta, ka atrodies pus solīti virs zemes. Ļaujies burvīgiem piedzīvojumiem!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu