Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Sestdienas horoskops: 7. septembris

Foto: shulers/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 7. septembrim.

AUNS

Dodies izbraucienā skatīt interesantus vēstures objektus vai pārgājienā pa dabas akām. Kustībā ir enerģija! Arī attiecību tēmai būs svarīga nozīme, kaislības virmos un mutuļos.

VĒRSIS

Aizvadītā darba nedēļa pagājusi diezgan trakā skrējienā, tāpēc šodien lielas aktivitātes neplāno – vēlams rāmi atpūsties, palasīt labu grāmatu vai vienkārši nedarīt neko.

DVĪŅI

Paredzami dažādi saimniecības darbi mājās, taču nedrīkst aizmirst arī par attiecību spodrināšanu. Vajag kādu brīdi mīļas romantikas. Brīvajām sirdīm iespējama liktenīga satikšanās.

VĒZIS

Ieplāno ekskursiju, muzeja vai izstāžu zāles apmeklējumu. Jauni iespaidi un pozitīvas emocijas. Sirdslietās arī daudz sirsnības un optimisma.

LAUVA

Šodien vairāk uzmanības veltīt privātajai dzīvei. Ar prieku pavadīsi laiku kopā ar mīļiem cilvēkiem, labprāt rosīsies mājās un saimniekosi virtuvē. Omulība un optimisms.

JAUNAVA

Pirmajā vietā sirdslietas, un viegls flirts var pāraugt nopietnās, ilgstošās attiecībās. Ģimenes cilvēkiem svarīgi klausīties un sadzirdēt vienam otru.

SVARI

Attiecību spodrināšanas diena. Privātajā dzīvē mīļums un sirsnība, ar mīļoto cilvēku sapratīsies teju vai bez vārdiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama intriģējoša iepazīšanās.

SKORPIONS

Brīvdienās izej sabiedrībā, pavadi laiku ar draugiem un gūsti no tā baudījumu. Cilvēki tev uzsmaidīs, un tu iegūsi jaunus, interesantus paziņas. Iespējama arī kāda neparasta satikšanās.

STRĒLNIEKS

Daudz pienākumu mājās. Uzpos telpas, izmēģini jaunas kulinārijas receptes. Vari ielūgt ciemos radus un draugus - intelektuālas un saistošas sarunas par pasaules lietu kārtību.

MEŽĀZIS

Klāj galdu, un uzņem mīļus ciemiņus. Vari sākt remontu un interjera iekārtošanu. Gandrīz viss, kas saistās ar mājām, patlaban ir ar pozitīvo plusa zīmi.

ŪDENSVĪRS

Svarīga attiecību tēma. Jaunas iepazīšanās, tikšanās un attiecību peripetijas. Ja tev ir mīļotais cilvēks, turies pie viņa cieši. Klejojumi citos lauciņos laimi nenesīs.

ZIVIS

Netici paziņu solījumiem. Ja risināmi svarīgi jautājumi, paļaujies pats uz saviem spēkiem. Sirdi sasaistīs pēkšņas, romantiskas noskaņas un emocijas dzirkstīs kā šampanietis glāzē.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu