Šodienas redaktors:
Dace Otomere

"Karsti. Krēta" emocionālajā noslēgumā noskaidrots šova uzvarētāju pāris

Foto: publicitātes

Ceturtdien, 5. septembrī, ar emocionālu epizodi noslēdzās plaši apspriestais realitātes šovs "Karsti. Krēta". Par šova uzvarētājiem iekšējā dalībnieku balsojumā tika atzīti kaislīgie Raivo un Aleksandra, kuri šova laikā ļāvās gan mīlas priekiem, gan arī vairākām attiecību skaidrošanas epizodēm.

Šova "Karsti. Krēta" tiešraides maratons noslēdzās 25. augustā, kad par karstāko dalībnieci pēc skatītāju balsojuma tika atzīta Rīgas Laura. Lai arī villas dalibnieku katram solim vairs nevarēja sekot līdzi tiešraidē, epizodēs līdz pat 5. septembrim tika atklātas aizvien jaunas un neredzētas kaislības.

Šova noslēdzošajā dienā dalībnieki atklāti dalījās viedokļos viens par otru, kā arī atcerējās "karstākos" brīžus no trim nedēļām Krētā, savukārt par kulmināciju kļuva noslēdzošās epizodes dalībnieku iekšējais balsojums par šova uzvarētāju pāri.

Iekšējā balsojuma rezultātā tika izlemts, ka šova "karstākā" pāra titulu saņem Raivo un Aleksandra, kuri šovā liktenīgi atkal satikās pēc astoņiem gadiem un nodevās nevaldāmai kaislei kameru priekšā.

Dāvanā pāris saņēma iespēju piecas naktis kopā ar saviem draugiem atpūsties villā, kura šovasar kļuva par "karstāko" punktu Krētā.

Foto: publicitātes
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu