Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Sanda Dejus atklāti par to, vai un kā viņas darbu radio ietekmēs raidījuma "BB Brokastis" atgriešanās

Foto: Radio SWH/Facebook

"Radio SWH LV" ēterā pirmdien, 2. septembrī, atgriezās rīta raidījums "Bē bē brokastis" ar Andri Freidenfeldu jeb Fredi un Kasparu Upacieri jeb Ufo. Raidījums notiek vienlaikus ar citu jau iemīļotu raidījumu –  "Tik Tik Tik" "Radio SWH" viļņos. Tas nozīmē, ka tie savstarpēji konkurē. Kas par to sakāms "Tik Tik Tik" vadītājai Sandai Dejus? 

"Kad tika izziņots, ka "BB Brokastis" atgriežas, daudzi nodomāja, ka mēs ar Kasparu vairs nestrādāsim radio.

Mums pat jautāja, ko tālāk iesāksim, kad esam palikuši bez darba.

Satraukumam nav pamata, jo mēs turpinām strādāt "Radio SW", bet Fredis un Ufo būs dzirdami jaunajā radiostacijā "Radio SWH LV", kur skan tikai latviešu mūzika," žurnālam "Privātā Dzīve" skaidro Sanda.

Abi raidījumi notiek teju vienlaikus, tas nozīmē, ka tie savstarpēji konkurē. Taujāta, vai viņu šis fakts nesatrauc, Sanda atbild: "Mani konkurence nekad nav biedējusi. Manuprāt, ir pat forši, ka mums tagad ir divi rīta šovi. Turklāt mūsu studijas atradīsies blakus. Domāju, ka tikšanās ar kolēģiem darbā pie kafijas automāta būs vēl interesantākas." 

Jau vēstīts, raidījums "Bē bē brokastis" būs dzirdams katru darba dienu no plkst. 6 līdz 10 radio programmā "Radio SWH LV", kas ir "Radio SWH" jaunākā programma, kura šovasar ir sākusi skanēšanu Rīgā 100,0 megahercu (MHz) frekvencē.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 3. septembra numurā!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu