Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Volzs iekļuvis avārijā, bet nav cietis

Foto: JIM VONDRUSKA/Getty Images via AFP

Pirmdien, 3.septembrī, dažas ASV viceprezidenta amata kandidāta no Demokrātu partijas Tima Volza autokorteža mašīnas iekļuva avārijā, braucot no lidostas uz vēlēšanu kampaņas pasākumu Milvoki pilsētā. Pats Volzs gan palika neskarts.​

Avārijā iekļuva automašīnas korteža aizmugurē, bet Volzs brauca ar automašīnu tuvāk korteža priekšgalam. Sociālajos medijos ievietotās fotogrāfijās bija redzami lieli pasažieru mikroautobusi ar iedragātu priekšgalu un aizmuguri pēc sadursmes, kura notika uz 794.starpštatu automaģistrāles.

ASV prezidenta amata kandidāte no Demokrātu partijas Kamala Herisa tika informēta par šo sadursmi un sazinājās ar Volzu, lai uzzinātu, kā klājas viņam un viņa personālam. Herisa bija piedalījusies kampaņas pasākumā Detroitā un kopā ar ASV prezidentu Džo Baidenu devās uz kampaņas pasākumu Pitsburgā.

Volzs pēc ierašanās savā kampaņas pasākumā paziņoja, ka "daži mana personāla darbinieki un preses pārstāvji, kas brauca kopā ar mums, šodien bija iesaistīti satiksmes negadījumā ceļā uz šejieni".

Avārijā iesaistītie guva vieglus ievainojumus. Vienam no Volza personāla darbiniekiem, kurš atradās mašīnā kopā ar reportieriem, bija ievainota roka un viņš saņēma mediķu palīdzību. Daži reportieri guva nobrāzumus un sasitumus, un vienam asiņoja deguns.

Vēl nebija zināms, kas izraisīja šo avāriju.

Tā notika pēc tam, kad Minesotas gubernatoru Volzu un viņa sievu Gvenu Milvoki lidostā bija sagaidījusi Viskonsinas gubernatore no Demokrātu partijas Gvena Mūra.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu