Šodienas redaktors:
Dace Otomere

VIDEO Putins pastāsta mazliet vairāk par saviem "mazajiem ģimenes locekļiem" (6)

Foto: Ekrānuzņēmums no video/РБК/"Telegram"

Tiekoties ar skolēniem 2. septembrī, Krievijas diktators un kara noziedznieks Vladimirs Putins bērniem atklājis, ka viņa ģimenes "mazie locekļi" pārvalda ķīniešu valodu. Nav skaidrs, kurus tuviniekus viņš pieminējis, vēsta Lietuvas izdevums "15min.lt".

Ir zināms, ka diktatoram ir divas pieaugušas meitas, kurām arī ir bērni. Tāpat runāts, ka viņam ir atvases ar vieglatlēti Alinu Kabajevu un vēl viena ārlaulības meita. 

Putins rūpīgi slēpj informāciju par saviem radiniekiem.

"Valstis sadarbojas ne tikai tirdzniecībā un zinātnē. Proti, kad cilvēki komunicē viens ar otru, lai paveiktu uzdevumus, kurus viņiem uzdod dzīve, viņiem jāiemācās viena otra valoda. Un Ķīnā, starp citu, iedzīvotāji arvien vairāk interesējas par krievu valodu. Manas ģimenes mazie locekļi arī runā ķīniski," teica Putins.

Mediju veiktos pētījumos Kabajeva nosaukta par Putina mīļāko un viņa bērnu māti, bet oficiāli šī informācija nav apstiprināta. Šveices izdevums "Sonntags Zeitung" ziņoja, ka Kabajeva 2015. un 2019. gadā Putinam dāvāja divus dēlus. Pirmās dzemdības  notikušas Šveicē, slepeni.

Krievijas neatkarīgais izdevums "Projekt" atklājis, ka Putins un Kabajeva dzīvojot kādā rezidencē Valdajā, ap kuru apbūvēts īpašs ciemats. 

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu