Šodienas redaktors:
Dace Otomere

"Es uzķēros." Elīna Gluzunova aizvadītajā vasarā bija romantiskās attiecībās ar skandalozo Niku Endziņu (9)

Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Dziedātājas un šovu zvaigznes Elīnas Gluzunovas (īstajā vārdā Elīna Lejniece) dzīve aizvadītajā vasarā meta ne vienu vien kūleni. Gluzunovas dzīvesbiedrs un bērnu tēvs Artjoms Gluzunovs divus mēnešus bija apcietinājumā. Kā izrādās, vasarā viņa sāka jaunas attiecības, bet tikpat ātri tās beigušās. 

2. septembrī ar jaunu sezonu pie "STV Pirmā" skatītājiem atgriežas realitātes šovs "Slavenības. Bez filtra". Šovam pievienojusies arī Elīna, kura jau pirmajā sērijā atklāj, ka, kamēr viņas dzīvesbiedrs Artjoms atradās ilglaicīgās aizturēšanas izolatorā, viņa sāka romantiskas attiecības ar skandalozu personību – Niku Endziņu. Attiecības gan nebija  ilgas.

"Slavenības. Bez filtra" jaunās sezonas pirmajā sērijā atspoguļots tas, kā Elīna pie Čiekurkalna 1. līnijas policijas iecirkņa gaida savu kavalieri, un tas nav Artjoms. "Es gaidu cilvēku, ar kuru es šķietami pirms pusotra mēneša biju sākusi attiecības," stāsta Elīna.

Elīna attiecībās piedzīvojusi vilšanos, jo viņa neesot bijusi vienīgā sieviete vairākkārt apsūdzētā Nika dzīvē.

"Stāsts īstenībā ļoti garš un pamatīgs. Elīna nevar iztikt bez skandāliem. Esmu šeit, un jaunā sezona ir sākusies," tā par sevi saka pati Elīna.

"Es gaidu cilvēku, kuru par vīrieti nevar nosaukt. Tas ir Niks Endziņš. Kāpēc viņš ir šeit? Tāpēc, ka viņu savāca par narkotiku glabāšanu. Viņš ir tas cilvēks, kuram pavisam noteikti nevar uzticēties, jo viņš katrai sievietei, kura viņam liksies simpātiska un pagadīsies ceļā, visticamāk, sastāstīs pilnas ausis, lai dabūtu savu labumu. Varētu teikt, ka es uzķēros," tā Elīna.  

Pēc tam, kad Artjoms jau bija aizturēts, Elīna iepazinusies ar Niku, kurš, kā izrādās, bijis Artjoma draugs. Abu starpā izveidojās romantiskas attiecības.

Elīna bija ieradusies policijas iecirknī, lai it kā iedotu Nikam personīgās mantas, ņemot vērā to, ka viņš tika ievietots īslaicīgās aizturēšanas izolatorā. Viņa bija pārsteigta, ka viņš ir atbrīvots. Un pēc mirkļa gan viņa teic, ka patiesais apmeklējuma iemesls bijis cits: "Tautai ir jāzina savi varoņi." 

Niks vairākkārt nonācis ziņu virsrakstos kā skandaloza personība. Viņš iepriekš ticis apsūdzēts par cieņu aizskarošiem un naidīgi vērstiem izteikumiem pret ķīniešu tautības cilvēkiem un Ķīnu kā valsti. Viņš arī iepriekš ne reizi vien apsūdzēts par viltus ziņu izplatīšanu. 

Jau vēstījām, ka pēc divu mēnešu pavadīšanas apcietinājumā dziedātājas Elīnas Gluzunovas dzīvesbiedrs un bērnu tēvs Artjoms Gluzunovs atkal ir uz brīvām kājām. Nekas gan vēl nav beidzies un izmeklēšana turpinās, taču viņš cer, ka cietumā atgriezties vairs nevajadzēs. Abi atkal ir kopā.

Vairāk skaties 1188.lv.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu