Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Polijā vīrietis piecus gadus turējis sievieti gūstā

Foto: Christoph Reichwein/dpa/picture-alliance

Polijā kāds vīrietis piecus gadus turējis gūstā sievieti. Patlaban viņš ir aizturēts aizdomās, tostarp arī par viņas fizisku un mentālu mocīšanu.

30 gadus vecā sieviete no 2019.gada janvāra līdz pagājušajai nedēļai atradās gūstā kādā saimniecībā nelielā ciematā netālu no Glogovas, Polijas dienvidrietumos. Vietējie mediji ziņoja, ka sieviete ar varmāku iepazinās internetā.

Sieviete tika turēta ēkā bez apkures, ūdens un tualetes. Aizdomās turamais, kura identitāti prokuratūra neatklāj, viņu seksuāli izmantoja, fiziski iespaidoja un pazemoja.

Vietējie mediji ziņoja, ka 35 gadus vecais aizdomās turamais ieslodzījis sievieti šķūnī ģimenes saimniecībā. Aizdomās turamā vecāki apgalvoja, ka par to neko nav zinājuši.

Aizdomās turamais tika aizturēts pēc tam, kad otrdien aizveda sievieti uz slimnīcu. Viņai bija izmežģīts plecs un daudz pēdu no senākiem ievainojumiem. Slimnīca paziņoja policijai par aizdomīgo situāciju.

Aizdomās turamais noliedz vainu viņam izvirzītajās apsūdzībās. Notiesāšanas gadījumā viņam draud līdz 25 gadiem ilgs cietumsods.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu