Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Jaunās vienotības" preses sekretāre Ūdre atstāj amatu (1)

Apvienības "Jaunā Vienotība" un partijas "Vienotība" atklātā domes sēde un kopsapulce, kurā tiek prezentēta apvienības Eiropas Parlamenta vēlēšanu programma un kandidātu saraksti.
Apvienības "Jaunā Vienotība" un partijas "Vienotība" atklātā domes sēde un kopsapulce, kurā tiek prezentēta apvienības Eiropas Parlamenta vēlēšanu programma un kandidātu saraksti. Foto: Zane Bitere/LETA

Līdz ar augusta beigām amatu pametusi "Jaunās vienotības" (JV) preses sekretāre Anna Ūdre, kura šo amatu ieņēma vairāk nekā vienu gadu.

Kā informēja Ūdre, no septembra viņa vairs neatbild par partiju apvienības "Jaunā vienotība" un Saeimas frakcijas aktualitātēm. Pagaidām partijas publisko saziņu uzturēs partijas ģenerālsekretāre Signe Jantone un Saeimas frakcijas darbiniece Inna Pasnaka-Irkle.

"Aizvadīts ļoti dinamisks un profesionālu izaicinājumu pilns gads. Esmu pateicīga par šo pieredzi un lielisko komandu, ar kuru man bija iespēja šajā laikā strādāt. Esmu pieņēmusi lēmumu darba attiecības pārtraukt un aiziet no darba privātu apstākļu dēļ, kas nav saistīti ar profesionālo dzīvi," aģentūrai LETA sacīja Ūdre.

Pašlaik nav zināms, kas nāks Ūdres vietā.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu