Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO "Neaizmirstami." ASV senatora Kellija meita saderinājusies Jūrmalā

Foto: Ekrānuzņēmums no video/officialclairek/"Instagram"

ASV Arizonas štata senatora un bijušā astronauta Marka Kellija meita Klēra Kellija ar savu līgavaini Maiklu Milsu saderinājusies Jūrmalas pludmalē, ziņo izdevums "People". 

Digitālā mārketinga aģentūras "Rise & Shine Social" dibinātāja Klēra norāda, ka brīdis bija "neaizmirstams, nozīmīgs un īpašs".

Klēra un uzņēmuma "LifeSci Partners" viceprezidents Maikls, kuri dzīvo Ņujorkā, uz Latviju devās ar saviem draugiem Terēzi un Pāvelu nedēļu garās brīvdienās. 

Pēdējā vakarā Latvijā pirms došanās uz Francijas dienvidiem draugu grupa kādā Jūrmalas restorānā rezervēja galdiņu. Maikls un Pāvels teikuši, ka visu dienu pirms tam spēlējuši golfu, bet patiesībā gatavojušies galvenajam vakara notikumam.

"Jūrmalas pludmalē ieradāmies 21.30," stāsta Klēra. "Nedaudz uztraucos, ka uz vakariņām ieradāmies ar nokavēšanos, bet Terēze un viņas ģimene nešķita saspringta, tāpēc es nebiju tik nervoza, kā parasti."

"Kad nonācām pludmalē un sākām iet pāri kāpai, es redzēju, kā Maikls, skaisti saģērbies, stāv ar rokām aiz muguras un vislielāko smīnu uz sejas. Man likās dīvaini, ka viņš neskrēja man pretī, kā viņš parasti to dara, kad mani redz," viņa stāsta.

Maikls turpināja stāvēt, bet Klēras draudzene Terēze brīdi sāka filmēt.

"Beidzot tajā brīdī sapratu, kas notiek, lai gan joprojām domāju, ka tas ir tikai joks. Tā bija līdz brīdim, kad viņš izvilka lielāko puķu pušķi, ko esmu redzējusi savā dzīvē. Tieši tad es visu sapratu," stāsta Klēra.

Viņa turpina: "Es nometu somu, apavus un jaku un skrēju pie viņa. Mazliet aptumšojos, bet viss bija ideāli. Kad es pieskrēju viņam klāt, viņš stratēģiski novietoja mani tieši tur, kur man vajadzētu būt savā sapņu bildinājumā."

Noslēpums tika rūpīgi sargāts – Maikls tikai dažas dienas iepriekš pastāstīja abu tuvajiem draugiem par saviem plāniem.

Un, lai gan tas Klērai bija pārsteigums, Maikls bildinājumu plānoja vairākus mēnešus, dažus mēnešus iepriekš to pasakot Klēras tēvam senatoram Kellijam.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu