Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Krievijas armija Kurskas apgabalā iznīcinājusi bērnu ledus halli

Foto: Ekrānuzņēmums no video/Liveuamap/"X"

Vācijas izdevuma "BILD" militārais apskatnieks Julians Repke novērojis, ka Krievijas aviācija Kurskas apgabalā pie Sudžas pilsētas pilnībā iznīcinājusi bērniem paredzētu ledus halli, vēsta Krievijas neatkarīgais izdevums "The Moscow Times". 

Zaoļešenkas ciemats, kurā atrodas halle, nonācis Ukrainas bruņoto spēku kontrolē pēc 6. augusta iebrukuma Kurskas apgabalā. 

Cenšoties ukraiņus padzīt no ciemata, Krievijas armijas Gaisa spēki uz sporta kompleksa nometuši aviobumbu. Repke publicējis attēlu, kurā redzams, ka halles teritorija ir pilnībā iznīcināta. 

"Krievija nevilcinās iznīcināt ukraiņu ieņemtos infrastruktūras objektus, un, lai padzītu ukraiņu karavīrus, izmanto tos pašus ieročus, ko lieto Ukrainā. Vienlaikus triecienos tiek iznīcināta jebkura ēka," komentēja Repke.

Repke uzsvēra, ka Krievija savu teritoriju nenošķir no Ukrainas teritorijas. "Tas nav izņēmums, bet gan daļa no noteikumiem," teica apskatnieks.

Sporta un atpūtas komplekss ar hokeja arēnu Zaoļešenkas ciemā tika atklāts 2020. gadā. Kompleksā, kuru apmeklēja skolēni no astoņām skolām, bija sporta zāle, ledus halle un notika horeogrāfijas nodarbības.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu