Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Dejus pāris atklāj, kā ir sadzīvot diviem tik dažādiem cilvēkiem

Pasākumu vadītāja un "Radio SWH" ētera balss Sanda Dejus un viņas vīrs Raivis 6. septembrī svinēs desmito kāzu jubileju. Sanda ir ģimenes redzamākā figūra, bet viņas vīrs mierīgi un netraucēti dzīvo viņai blakus savu dzīvi. Abi snieguši atklātu interviju izdevumam "Ieva" par savstarpējām attiecībām. 

Sanda stāsta: "Es Raivi visu laiku biju saudzējusi no publicitātes, jo viņš ir gudrs, praktisks vīrietis, darbā droši vien arī pārsvarā jāatstāj par sevi labs iespaids, un tad pēkšņi blakus viņam parādās kaut kāda pasākumu vadītāja un improvizācijas aktrise, kas, kā daudzi domā, nav taču nekas nopietns. Tāda vieglprātīga sieva viņa reputācijai varētu kaitēt. (Smejas.) Iedomājies - aizej ar kolēģiem pusdienās un tev saka: "Tu vakar biji vakariņās, redzēju Instagramā." Domā, tev būtu patīkami?"

Raivis gan teic, ka diez vai kādu tik ļoti interesē, kur viņš bijis ēst un ko darījis: "Man nevajag to prožektoru gaismu, bet, ja Sanda tajā spīd, es tikai par to priecājos. Es vairāk interesēju programmētājus, kuru bariņā pats maļos. Kad izlasu kādu interesantu ziņu par kādu tehnoloģiju, tad savā lokā ar to padalos." 

Bet kā ir dzīvot kopā ar tik enerģisku būtni kā Sanda? Raivis teic: "Mēs veiksmīgi viens otru papildinām, un es ar savu piesardzību un pragmatismu varbūt viņas trakās idejas atkal kaut kur piedalīties piebremzēju. Bet nav tā, ka es aizliedzu viņai kaut ko darīt."

Sanda piebilst, ka neesot jau gluži tā, ka viņa ir baigi "traka". "Darba dēļ varbūt par mani ir tāds iespaids izveidojies, vadot pasākumus, es esmu tas frontālais cilvēks - priekšā un skaļāks. Bet mājās, man liekas, esmu baigi normāla un mīlīga," tā Santa.

Kā zināms, ģimenē aug arī meita Dārta, kura arī sabiedrībā nu jau ir labi zināma. 

Vairāk lasiet izdevuma "Ieva" jaunākajā numurā!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu