Šodienas redaktors:
Dace Otomere

VIDEO Apgāza dēli un draudēja. Supotāja atklāti par Cieceres ezera incidentu ar motorlaivas vadītāju (2)

Foto: Glyph_stock/Shutterstock

Svētdien, 25.augustā, kāda Saldus iedzīvotāja ar savu meitu, neko ļaunu nenojauzdama, bija devusies izbraucienā ar sup dēļiem pa Cieceres ezeru. Tomēr tas izvērtās krietni citādāks, nekā viņa bija plānojusi, jo kāds vīrietis, braucot ar motorlaivu,  apgāza dēli, uz kura viņa sēdēja, un pat nepiedāvāja palīdzību nokļūt krastā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Braucienā pa Cieceres ezeru Linda bija devusies kopā ar ģimeni. Teritorijā, kur gar krastu atrodas vairāki privātīpašumi, ģimene apstājās, lai ieturētu pauzi, bet jau pēc neilga mirkļa no motorlaivas, kas pirms brīža pabrauca garām, izkāpa cilvēki, kas gatavojās braukt ar ūdensslēpēm.

Linda bija domājusi, ka motorlaivas vadītājs viņu redz, jo vienu reizi jau bija pabraucis ģimenei garām. Taču, sapratusi, ka vadītājs viņu neredz un piedod motorlaivai ātrumu, sākusi kliegt, celt gaisā airi un māt ar to braucējam.  Tā kā tas nelīdzēja, viņa gremdēja airi ūdenī, mēģinot nokļūt ārpus laivas braukšanas trajektorijas.

Linda stāsta, ka laiva netrāpīja viņai vai meitenei, taču tā trāpīja pa "supa" malu, aizsitot to prom un paraujot abas zem ūdens. Viņa nezina, cik ilgi meita bijusi zem ūdens, jo viņai no mutes nāca dažādi izdalījumi, gļotas, bet, nokļūstot virspusē, "sups" jau atradās gabaliņu tālāk.

Motorlaivas vadītājs palīdzību nepiedāvāja, jo esot redzējis, ka Linda ar meitu uz dēļa uzrāpās pašu spēkiem, bet supa apgāšanos skaidrojis ar viļņiem. Brīdī, kad sieviete bija saukusi palīgā, vīrietis bija draudējis "izdauzīt viņai galvu".

Šobrīd Linda ar meitu apmeklē ārstus, lai noskaidrotu, cik nopietni ir ūdenī gūtie veselības traucējumi. Valsts policija skaidro notikušā apstākļus.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu