Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Sējāne atklāj, kāpēc grūtniecību turēja noslēpumā pat no tuvākajiem draugiem

Dziedātāja un vokālā pedagoģe Maija Sējāne ar vīru mūziķi, grupas "Instrumenti" dalībnieku Reini Sējānu šajā vasarā sagaidīja pasaulē pirmdzimto. Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" viņa atminas gaidību laiku un atklāj, kāpēc grūtniecību turēja noslēpumā.

Kā zināms, 18. jūnijā pasaulē nāca abu meita, kurai dots vārds Elza.

Sējānu paziņojums par bērna ienākšanu pasaulē radīja izbrīnu daudziem, jo pāris izvēlējās paturēt noslēpumā to, ka ģimene kļūs kuplāka. "Pat mūsu tuvākie draugi neko nezināja. Gribējās izvairīties no apkārtējo padomiem. Nevēlējos arī, lai citas mammas sabaida. Mēs dzīvojām savā burbulī," savu izvēli skaidro Maija.

Tikai tad, kad bērns jau bija piedzimis, pāris dalījās ar vairākiem foto no gaidību laika.

Savā dzimšanas dienā Maija dalījās pārdomās par savu dzīvi un jauno statusu: "Šajā gadā es saņēmu dzīves lielāko un skaistāko dāvanu - meitiņu Elzu. Es piedzimu kā mamma. Nu mans dzīves ceļš ir kļuvis īpaši gaišs, skaists un piepildīts. Es nevarēju pat iztēloties, cik liela mīlestība ieplūst sirdī, kad ieraugi savu bērniņu. Tā ir laime katru dienu viņu silti turēt azotē un mīļot bezgalīgi. 

Vissirsnīgākā pateicība manai mūža mīlestībai, ka esi man tuvu klāt un mīli tik stipri. Paldies manai mammai un tētim, ka esmu šai pasaulē. Paldies mīļajai mammai, ka ir mans atbalsts priekos un bēdās. 

Paldies visiem brīnišķīgajiem cilvēkiem, kas ir man apkārt un padara katru dienu tik foršu, piepildītu un saulainu pat lietainās dienās."

Šogad Sējānu pāris atzīmēja 12. kāzu jubileju.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 27. augusta numurā!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu