Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

Kristaps Porziņģis ievērtējis pašmāju apspriesto mīlas šovu "Karsti. Krēta" (1)

Foto: Publicitātes foto, Zane Bitere/LETA, Apollo.lv

Svētdienas, 25. augusta, vakarā realitātes šova "Karsti. Krēta" dalībnieki pulcējās uz noslēdzošo vakara ballīti. Tai vakarā izslēdzās arī kameras, kas trīs nedēļas 24 stundas diennaktī fiksēja katru dalībnieku soli. Nu, kad dalībnieki atgriezušies mājās, daži dalījušies ar iespaidiem un atskatu no piedzīvotā ar soctīklu starpniecību. Kā izrādās, šovam sekojis līdzi arī Latvijas slavenākais basketbolists, NBA kluba Bostonas "Celtics" spēlētājs Kristaps Porziņģis.

Viens no šova dalībniekiem Oskars Cūkmačs vietnē "Instagram" publiskojis fotogrāfijas un video no Krētas piedzīvojuma. Uz to reaģējis arī Latvijas slavenākais basketbolists Kristaps Porziņģis, ne tikai atzīmējis ar tīkšķi šo ierakstu bet arī izteicis pateicību par šovu.

Komentāru sadaļā viņš rakstīja: "Osjaaa, paldies par šovu." Komentāram viņš pievienojis arī vairākas emocijzīmes. 

Oskars Kristapam laipni atbildēja: "Paldies, ka sekoji."

Oskars īsajos stāstiņos arī atklāja, ka abi ir personīgi pazīstami. 

Foto: Ekrānuzņēmums no oskars_cukmacs__/Instagram

Kristaps nav vienīgais sabiedrībā zināmais cilvēks, kas pievienojis komentāru zem Oskara ieraksta. Arī Latvijā dzīvojošais slavenākais brazīliešu influenceris Felipe Gabriels Ksavjērs pievienojis komentāru ar lērumu smieklu emocijzīmjju.

Oskars šovā bija jau no paša sākuma. Viņam tā laikā izveidojās ciešāka saikne ar dalībnieci Nadīnu. Viņš kameru priekšā atklāti runāja par dažādām dzīves jomām, tostarp intīmām. 

Jau vēstījām: lai arī iespēja sekot līdzi dalībniekiem tiešraidē ir noslēgusies, šovs "Karsti. Krēta" vēl turpināsies ar TV3 un Go3 epizodēm, kā ierasts, vakaros no pirmdienas līdz ceturtdienai.

5. septembra vakarā fanus gaida noslēgums, kurā noskaidrosim, kurus par labākajiem uzskata paši dalībnieki.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu