Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Elīna Didrihsone devusies uz Turciju, lai veiktu plastisko operāciju

Pretrunīgi vērtētā influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone devusies uz Stambulu Turcijā, lai veiktu plastisko operāciju. Viņa soctīklos dalās pieredzē un ļauj sekot līdzi procesam.

Elīna atklāj, ka šī ir viņas trešā plastiskā krūšu operācija. Iepriekšējās divas viņa veikusi kaimiņvalstī Lietuvā. 

Lai gan viņai netīk Turcija, jo tā asociējoties ar netīrību un pārapdzīvotību, operāciju izvēlējusies veikt tieši tur vairāku iemeslu dēļ, viens no tiem – operācija ir krietni lētāka nekā citur. Pirms operācijas viņa bijusi satraukusies, jo bijis par maz informācijas par visu, kā un kas notiks.

Savā "Telegram" kanālā viņa stāsta plašāk par savu pieredzi. Elīna vēlējusies krūtis pilnveidot, jo pēc bērna barošanas tās mainījušas formu. "Es visu laiku staigāju ar push ap, kopš piedzemdēju Džeisonu. Kad man pazuda piens, krūtis kļuva kā tādas divas sūkaliņas. Nebija briesmīgi, bet, ja man nebūtu bijis implants, tās izskatītos vēl trakāk."

Viņa pieļauj, ka daudzi viņas vietā operāciju veiktu pēc kāda laika, kad pasaulē būtu nākuši vēl bērni, kurus pāris plāno, bet viņa vēlējusies to darīt tagad: "Es gribēju izbaudīt skaistas krūtis, pirms esmu kļuvusi vairākas reizes par mammu, lai nav tā, ka es tikai 35 vai 40 gados tieku pie savām ideālajām krūtīm. Es tās gribēju baudīt jau tagad un tūlīt un nenēsāt push up."

Elīna par otro operāciju nebija publiski stāstījusi, jo neuzskatīja to par vajadzīgu. Beidzot barot bērnu, viņa konstatējusi, ka krūtis ir asimetriskas, tāpēc tomēr lēma par trešo operāciju. "Mana lielākā kļūda ir bijusi tā, ka līdz šim esmu izvēlējusies pārāk mazu izmēru. Ekrāna otrā pusē var šķist, ka man ir lielas krūtis, bet es visu laiku staigāju ar krūšturi. Tās skaistas izskatās tikai tad, kad ir piepaceltas."

Šobrīd Elīna atkopjas pēc operācijas. Ar pieredzi Turcijā viņa ir apmierināta. 

Turcijā ir arī viņas mamma, kurai arī tiks veikta operācija, lai viņa tiktu pie Holivudas smaida. Abas pavada un par viņām rūpējas Elīnas vīrs Nauris. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas guvuši plašu rezonansi sabiedrībā. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā, gan abi ar vīru Nauri nonākuši sociālā dienesta un bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas redzeslokā.

Plaši apspriesti arī Elīnas kā autovadītājas paradumi, neaizsprādzējot drošības jostu. Pavisam nesen viņai nācās policijā skaidroties par to, kā vada automašīnu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu